Isteyen bir arkadaş verdi ilgilenmiş istedi maalesef yok dedimKim diyor oğlum bunları sistemin b650M r 7500f 4060ti değil parçaların kaliteli bu fiyata satarsın alamazsın bir daha o fiyata
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
9070xt nin kas gücü daha iyi 5070-5070ti alırsan sağlam kaliteli bir oled monitörlerle rtx mfg dlss koyarsın dopamin max oyun oynarsın
Harbiden dlss5 düşündürüyorsıfır kapalı kutu 9070XT var sarı sitede 29-30'a çözersin al geç, çok düşünme deli olursun
Güzel o zaman 9070 xt alıyorumKim diyor oğlum bunları sistemin b650M r 7500f 4060ti değil parçaların kaliteli bu fiyata satarsın alamazsın bir daha o fiyata
9070xt nin kas gücü daha iyi 5070-5070ti alırsan sağlam kaliteli bir oled monitörlerle rtx mfg dlss koyarsın dopamin max oyun oynarsın
İnsanların ben beyaz sistemi satıcam diyince verdiği tepkinin aynısını veriyorum sana parçaların kaliteli 80k ya ekran kartıyla sattığım sistemi 75k ya ekran kartsız zor topluyorum mesela aynı kalitede bile olmuyor 2-3 parça seviye düşüyor o yüzden elinden geldiği kadar satma upgrade yapmak istersen yapılır kasa desen güzel 360 lık soğutma çakarsın oraya daha birşeye gerek yokIsteyen bir arkadaş verdi ilgilenmiş istedi maalesef yok dedim
Harbiden dlss5 düşündürüyor
Güzel o zaman 9070 xt alıyorum
Çok düşünme, al geç; bütçene göre topla, fazlası hayatını değiştirmez, yeter ki fiyatını hak etsin.Isteyen bir arkadaş verdi ilgilenmiş istedi maalesef yok dedim
2k oynuyacaksan 9070xt de kal 4k hayalin varda nvidia geçIsteyen bir arkadaş verdi ilgilenmiş istedi maalesef yok dedim
Tamamdır anladım sarı sitedeki şu kart nasılİnsanların ben beyaz sistemi satıcam diyince verdiği tepkinin aynısını veriyorum sana parçaların kaliteli 80k ya ekran kartıyla sattığım sistemi 75k ya ekran kartsız zor topluyorum mesela aynı kalitede bile olmuyor 2-3 parça seviye düşüyor o yüzden elinden geldiği kadar satma upgrade yapmak istersen yapılır kasa desen güzel 360 lık soğutma çakarsın oraya daha birşeye gerek yok
Benim gibi bir hayatsız 2k dışında bisey istemez 4k da gözüm yok yüksek tepe ora2k oynuyacaksan 9070xt de kal 4k hayalin varda nvidia geç
Olm en ucuzunu almazsan 9070XT almanın manası nedir, 4-5 daha verilip 5070Ti alınıyor, en ucuzu neyse onu bul
al geç en ucuzunuOlm en ucuzunu almazsan 9070XT almanın manası nedir, 4-5 daha verilip 5070Ti alınıyor, en ucuzu neyse onu bul
Nitrodan uzak dur sadece veya tek psu kablosuyla bağlananlardanTamamdır anladım sarı sitedeki şu kart nasıl
Benim gibi bir hayatsız 2k dışında bisey istemez 4k da gözüm yok yüksek tepe ora
Tamam en ucuzu asus prime birde xfx ikisinden birini aliyorumNitrodan uzak dur sadece veya tek psu kablosuyla bağlananlardan
Siyahınıza ben alayım 30 k ya o 31 kBeyaz XFX'i almazsan ben alacağım yarın
XFX'i al değer kaybetmez, ikinci elde kapış kapış gider, XFX beyaz müthiş bir kart, düşünme 30'a anlaş, adam yorumlarda 29 olur demiş, 29'a hayatta kaçmazTamam en ucuzu asus prime birde xfx ikisinden birini aliyorum
Beyazı 29 yapıyor adam yaz direkt whatsapp'dan elamanaTamam en ucuzu asus prime birde xfx ikisinden birini aliyorum
Siyahınıza ben alayım 30 k ya o 31 k
Aorus modelini alırsan o modelin hakkı dikey gpu aparatıyla takmak kanka. Kartın alameti farikası fanlardaki rgb. Bencede en ucuz 9070xt yi al. Hepsinin soğutması güzel zaten.Tamamdır anladım sarı sitedeki şu kart nasıl
Benim gibi bir hayatsız 2k dışında bisey istemez 4k da gözüm yok yüksek tepe ora