csde dlss mi acılıyor hocam? Adam aaa oyun oynayacagım csnin yanısıra demiş. Amdnin dlss 5 gibi bir ışıklandırma harıkasını bırak mfgye bile rakip bir teknolojisi yok.Arkadaş CS oynuyorum demiş performans dışında başka bir şey ihtiyacı olacağını sanmıyorum
Eğer dlss5 istiyorsan doğmamış çocuğa don biçmeye gerek yok biraz daha bekle modelin ne olacağı hangi kartlarda nasıl çalışacağı açıklasın sonra en doğru kararı veraaa da girerim tek cs değil odun değilim bende yani dlss 5 olsun isterim
ya illa dlss istemiyorum bana istediğim oyunu akıcı oynatsın daha performanslı hangisiyse o lazımEğer dlss5 istiyorsan doğmamış çocuğa don biçmeye gerek yok biraz daha bekle modelin ne olacağı hangi kartlarda nasıl çalışacağı açıklasın sonra en doğru kararı ver
9070xt tabii ki o zaman. Ama dlss5 cıktıgında kemal sunalın filmindeki gibi cama ekmek banacak amd sahipleri ne yazıkki.ya illa dlss istemiyorum bana istediğim oyunu akıcı oynatsın daha performanslı hangisiyse o lazım
Işıklandırma harikası dediğin sistemin 3 hafta önce sadece trailerini yayınlandı ne gerçek ve anlık kullanım detaylarını izledik ne hangi kartlarda ne derece bu performansi vereceğini biliyoruz 5090 da cekilen görüntü kalitesini 5070 de hayal ediyoruzcsde dlss mi acılıyor hocam? Adam aaa oyun oynayacagım csnin yanısıra demiş. Amdnin dlss 5 gibi bir ışıklandırma harıkasını bırak mfgye bile rakip bir teknolojisi yok.
Hocam siz hayatınızda hic oyun tanıtımlarının veya bu dlss fragmanları gibi şeylerin hangi sistemlerde test edildigini gordunuz mu? Son sürümünde 5060ın bile çalıştırabilecegi seviyeye getirecekler.Işıklandırma harikası dediğin sistemin 3 hafta önce sadece trailerini yayınlandı ne gerçek ve anlık kullanım detaylarını izledik ne hangi kartlarda ne derece bu performansi vereceğini biliyoruz 5090 da cekilen görüntü kalitesini 5070 de hayal ediyoruz
Hocam kusura bakma ama 5060 in sahip olduğu dlss5 ile 5090 ın sahip olacağı aynı olacakmış gibi konuşuyorsun 5060 için dlss 5 asla karakteristik bir özellik olmayacak sadece destekleyecek 5070 ti üzeri kartlar için dlss 5 ancak bir dealbreaker olur ilk dlss teknolojisi çıktığında da rtx 2060 için bile kullanılacak diyorlardı rtx 2060 in dlss performansı ortadaHocam siz hayatınızda hic oyun tanıtımlarının veya bu dlss fragmanları gibi şeylerin hangi sistemlerde test edildigini gordunuz mu? Son sürümünde 5060ın bile çalıştırabilecegi seviyeye getirecekler.
Yahu aynı yapsa adam nasıl satacak zaten 5090ı veya üst kartları. Mevzu çalıştırmak degil mi? 5070 gayet optimize şekilde çalıştıracaktır. Zaten en üst seviye isteyen mid bir kart almaz.Hocam kusura bakma ama 5060 in sahip olduğu dlss5 ile 5090 ın sahip olacağı aynı olacakmış gibi konuşuyorsun 5060 için dlss 5 asla karakteristik bir özellik olmayacak sadece destekleyecek 5070 ti üzeri kartlar için dlss 5 ancak bir dealbreaker olur ilk dlss teknolojisi çıktığında da rtx 2060 için bile kullanılacak diyorlardı rtx 2060 in dlss performansı ortada
Ben de onu diyorum hani 5070 ti olsa 9070 in karşısında o zamana dlss 5 bir tık öne taşır ama 5070 i öne taşımaya yetmiyorYahu aynı yapsa adam nasıl satacak zaten 5090ı veya üst kartları. Mevzu çalıştırmak degil mi? 5070 gayet optimize şekilde çalıştıracaktır. Zaten en üst seviye isteyen mid bir kart almaz.
amd kullandıgım kart 590 en son ne anlatıyorsun sen pudrayı çok çekme nem kaparsınHacım sen bu forumda gördüğüm en yanar döner adamlardan biri olabilirsin.
AMD kullanırken deli gibi AMD övüp sürekli Nvidia nın pahalılığından bahsediyordun hatta kaç kere FSR ı, AFMF gibi teknolojileri övdüğünü bile hatırlıyorum. Şimdi kıytırık bir 4070 almışsın başlamışsın Nvidia övmeye vay efendim teknoloji ve güç tüketimi önemliyse Nvidia
Hiç bir markanın fanı değilim şuan kasamda 4080, kenarda 9070XT yatıyor ama bunun gibi arkadaşları iyi görsün forum kullanıcıları. Bunlar kendinde ne varsa onu öven tayfadan.
Allah aşkına artık bu bilgi eksikliginle yorum yapma kardeşim benim AMD de de hyperx teknolojisi FSR3 teknojisi ışın izleme ve kare olusturma teknolojileri var.Video edit kayıt alma yayın esnasında yapay zeka desteği sayesinde cam actiginda arka plan oluşturma video edit kurgu programları v.b. daha sayayım mi Nvidia kadar olmasada ciddi anlamda ise yariyorlar.Bu sebepten dolayı güzel kardeşim benim kullanmadığın bilmediğin kartla ilgili yorum yapma diyoruz sadece ok.Yahu aynı yapsa adam nasıl satacak zaten 5090ı veya üst kartları. Mevzu çalıştırmak degil mi? 5070 gayet optimize şekilde çalıştıracaktır. Zaten en üst seviye isteyen mid bir kart almaz.
tekrar düşün derim çünkü amdde fsr 4.1 sürümü var şuanAllah aşkına artık bu bilgi eksikliginle yorum yapma kardeşim benim AMD de de hyperx teknolojisi FSR3 teknojisi ışın izleme ve kare olusturma teknolojileri var.Video edit kayıt alma yayın esnasında yapay zeka desteği sayesinde cam actiginda arka plan oluşturma video edit kurgu programları v.b. daha sayayım mi Nvidia kadar olmasada ciddi anlamda ise yariyorlar.Bu sebepten dolayı güzel kardeşim benim kullanmadığın bilmediğin kartla ilgili yorum yapma diyoruz sadece ok.