Sitelerindeki iade koşullarından sonra adını duyunca kaçtığım marka. İşte bende 5 malzemesi var sorunsuz diye gelip yazmanın anlamı yok, sorunluysa arkasında durmuyor firma, komedi.Wraith kullanmayın.
Sitelerindeki iade koşullarından sonra adını duyunca kaçtığım marka. İşte bende 5 malzemesi var sorunsuz diye gelip yazmanın anlamı yok, sorunluysa arkasında durmuyor firma, komedi.Wraith kullanmayın.
Şunu anlamaya kapasiteleri yok valla ağzınıza sağlık.Sitelerindeki iade koşullarından sonra adını duyunca kaçtığım marka. İşte bende 5 malzemesi var sorunsuz diye gelip yazmanın anlamı yok, sorunluysa arkasında durmuyor firma, komedi.
mouse alacaktım wraithden vazgeçtim zaten son zamanlarda şu instadaki setupçıların wrathin ürünleri çok iyiymiş gibi reklam yapması da sinir bozucu olmaya başladı güzel ürünler getiriyorsun sattıktan sonra bir sorun çıkınca arkasında durmuyorsunŞunu anlamaya kapasiteleri yok valla ağzınıza sağlık.
ne gibi zarar edersinHocam korktuğum nokta bilirkişi tutulması, eğer tutulur ve kaybedersem çok ciddi zarar ederim.
Zaten o tiktokçu tayfanın reklamları yüzünden bu kadar popülerleşildi. Aslında reklam yapanlarada hesap sorulması lazımda işte canım ülkemin daha büyük dertleri var. Reklamlar insanları yanıltıp zarara uğratabiliyor sadece bu ürünler değil kozmetik, gıda, supplement vs..mouse alacaktım wraithden vazgeçtim zaten son zamanlarda şu instadaki setupçıların wrathin ürünleri çok iyiymiş gibi reklam yapması da sinir bozucu olmaya başladı güzel ürünler getiriyorsun sattıktan sonra bir sorun çıkınca arkasında durmuyorsun
Bilirkişi ücreti bana kalıyormuş o da 1000 tl ye yakınne gibi zarar edersin
ben 2 kere ayakkabı gönderdim THH'ye 2sindede kaybettim hiçbirşey ödemedimZaten o tiktokçu tayfanın reklamları yüzünden bu kadar popülerleşildi. Aslında reklam yapanlarada hesap sorulması lazımda işte canım ülkemin daha büyük dertleri var. Reklamlar insanları yanıltıp zarara uğratabiliyor sadece bu ürünler değil kozmetik, gıda, supplement vs..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bilirkişi ücreti bana kalıyormuş o da 1000 tl ye yakın
MADDE 29- (1) Uyuşmazlıkla ilgili olarak tüketici hakem heyeti tarafından tüketici aleyhine karar verilmesi halinde tebligat ve bilirkişi ücretleri Bakanlıkça karşılanır.bilirkişi tutuldu mu?
evet solomon bot aldım ilk 6 ayda 2 side aynı yerden patladı 2 ay araylabilirkişi tutuldu mu?
bu doğru bilgiMADDE 29- (1) Uyuşmazlıkla ilgili olarak tüketici hakem heyeti tarafından tüketici aleyhine karar verilmesi halinde tebligat ve bilirkişi ücretleri Bakanlıkça karşılanır.
(2) Uyuşmazlığın tüketici lehine sonuçlanması durumunda, tebligat ve bilirkişi ücretleri kararın tebliğinden itibaren bir ay içinde karşı tarafça ilgili vergi dairesi müdürlüğüne ödenir
Kaynak:
Mevzuat Bilgi Sistemi
Resmî Gazete’de yayımlanan kanunlar, Cumhurbaşkanlığı kararnameleri, yönetmelikler, tebliğler ve diğer düzenleyici idari işlemler tek metin haline getirilir ve güncel olarak yayımlanırwww.mevzuat.gov.tr
Eğer böyleyse çok iyi, bana bilgi veren kişi yanlış söylemiş. Yeşil forumdaki konuma yazmışlardı bunu. O zaman wraith dönüş yapmazsa THH ile deneyeceğim şansımı ama amacım en hızlı ve zahmetsiz şekilde çözmek.evet solomon bot aldım ilk 6 ayda 2 side aynı yerden patladı 2 ay arayla
bu doğru bilgi
Wraith falanda alınmaz ben Gamepower alınır dedikçe 2 katı paraya wraith öneren arkadaşlara selam olsun.
MADDE 29- (1) Uyuşmazlıkla ilgili olarak tüketici hakem heyeti tarafından tüketici aleyhine karar verilmesi halinde tebligat ve bilirkişi ücretleri Bakanlıkça karşılanır.
(2) Uyuşmazlığın tüketici lehine sonuçlanması durumunda, tebligat ve bilirkişi ücretleri kararın tebliğinden itibaren bir ay içinde karşı tarafça ilgili vergi dairesi müdürlüğüne ödenir
Kaynak:
Mevzuat Bilgi Sistemi
Resmî Gazete’de yayımlanan kanunlar, Cumhurbaşkanlığı kararnameleri, yönetmelikler, tebliğler ve diğer düzenleyici idari işlemler tek metin haline getirilir ve güncel olarak yayımlanırwww.mevzuat.gov.tr
ATK ve Wraith sevdalılarıSitelerindeki iade koşullarından sonra adını duyunca kaçtığım marka. İşte bende 5 malzemesi var sorunsuz diye gelip yazmanın anlamı yok, sorunluysa arkasında durmuyor firma, komedi.