44.550 TL oem paket alınır mı?

bütçeyi 50 civarına çıkartıp 16 vramli bi kasa al attığın o paraya alınmaz anakartı falanda kötü

yerinde olsam biraz daha bekleyip bütçe koyardım zaten belli miktar vermişin 5 10 koysan daha iyi olacaktır almışken iyi bişey olsun atığın sistemde 1 adet 16 ram 2x8 daha kullanışlı oluyor bende yeni aldım ince hesaptan

Sistem linki atabilir misiniz ben kendime almıyorum zaten bekle veya üstüne köy iyisini alalım dedim sizden de fikir bekliyorum

Sistem linki atabilir misiniz ben kendime almıyorum zaten bekle veya üstüne köy iyisini alalım dedim sizden de fikir bekliyorum
bunun gibi oyunlar artık 12 16 gb olarak çıkıyor 8 gb az gibi

https://www.incehesap.com/ser-ce-oem-paket-fiyati-35558/

12.000 TL çok geliyor kendisine 5060 da kurtarmaz mı sizce veya 45 47 arasına başka ne alabiliriz

12.000 TL çok geliyor kendisine 5060 da kurtarmaz mı sizce veya 45 47 arasına başka ne alabiliriz
cuma günleri gaming gecesi oluyor ordanda bakılabilir bu sistem 42k satılıyordu

Attığım xaser sistemi aldı ne desem boşuna yapacak bişey yok monitör olarak ne önerirsiniz

Daha dün geldi içinde w11 yüklü olarak geldi şuan her şey güzel bence şu anki stokta MSI ekran kartı Asus a620 m k anakart 6000 MHz CL 38 ram ile geliyor 9 taksit olması şu an için mantıklı ama 3 5 taksitle alabileceksiniz dün itopya neredeyse aynı özellikleri 39.000 TL den verdi takip edip onun gibi pek paketleri almanı öneririm. Yalnız şöyle bir şey farkettim kasada egzoz fanı içeriye hava alıyor havayı dışarıya aşağıdaki 2 fandan atıyor bu bana saçma geldi normalde tam tersi olur soğuk havayı dışarıdan alır sıcak havayı yukarıdan verir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ha bide zam gelmiş 47.500 TL olmuş bu fiyata bu sistemi ben önermem bence 3 5 güne daha iyi bir sistem gelir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,278
Üyeler
192,990
Son üye
apoyuciken
Geri