❌İndirim Bitti! KTC H27T22C-3 2K 210HZ 1MS GTG QHD IPS 6458TL !

C3 de hoparlör var normalde (sitesinde öyle yazıyor). Ayrıca HDR400 sertifikası olduğu da yazıyor. İlginç
C3 ve normali karma gidiyor diye biliyorum. C3 olmayanın HZ'si arttırılmış versiyonu sadece.

Sana kötü haberin var hocam Hepsibura da satıldı baya bir süre oldu Kazakistanlı bir e-ticaret firmasına satıldı.
%20 hisse ne birader ya, %65'i satmışlar. Bu türk milleti kadar markasını dışarıya satan başka bir ülke yok. İsrail, Japonya ile Arap Emirlikleri zaten herşeyi alıyor, bide kazaklar çıktı başımızda...

Bozdağ elektronik diye de bir satıcı vardı oradan alanlar hiç memnun kalmıyordu sanırım ben öyle hatırlıyorum.
o eski sürümünü satıyordu. ktc yazısı vardı üstünde. teknoklik son sürümü satıyor ktc yazısı yok logosu var.

Ürün c3 değil ama güncellenmiş versiyon bende 2 tane ölü piksel çıkmıştı ölü pikselden bahsetmeden beğenmedim diye iade ettim sorgusuz anında onayladı iadeyi teknoklik

Ürün c3 değil ama güncellenmiş versiyon bende 2 tane ölü piksel çıkmıştı ölü pikselden bahsetmeden beğenmedim diye iade ettim sorgusuz anında onayladı iadeyi teknoklik
C3 Teknoklik satıcı cevabı direk.

Bir arkadaş şöyle iletmiş = QNB Trendyol kredi kartı ile 500 TL indirim sağlıyor kartı olanlara bilgisini vereyim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

:D 50TL zarardalar, ben 50TL kâr ettim bu parayla ne yapmam gerektiğini uzun süre düşüneceğim...

Hocam c3 değil evet güncellenmiş versiyon önde sadece logo var ktc yazmıyor 200 hz çıkıyor ama hoparlör yok hdr400 yok ona bakarsan çoğu yorumda 22c olduğumu yazmış modeli bir kere c3 yazmış
Teknoklik satıcısı Trendyol soru kısmına bakabilirmisiniz, satıcı C3 diye belirtmiş.

c3 olunca noluyo
Düz modelinin revize edilmiş versiyonu muhtemelen. Yanlışım yoksa C3'te düz model yerine hoparlör var ve nit değeri daha yüksek. Ufak tefek iyileştirmelerde yapılmıştır.

Trendyol plus ile sipariş verebilirsiniz. (Konuları var, fakat fiyat tekrar düştü ondan açıyorum)
H27t22c-3 verilerine baktım. LG ile benzer renk gamutuna %140srgb volume sahip. 424nit çıkmış. 1350:1 kontrast oranı sunuyor. LG ile neredeyse aynı verirler

c3 olunca noluyo
Ölçüm verileri daha iyi renk, parlaklık, kontrast oranı vs ve hz daha yüksek

Teknoklik satıcısı Trendyol soru kısmına bakabilirmisiniz, satıcı C3 diye belirtmiş.

Düz modelinin revize edilmiş versiyonu muhtemelen. Yanlışım yoksa C3'te düz model yerine hoparlör var ve nit değeri daha yüksek. Ufak tefek iyileştirmelerde yapılmıştır.
Bence tam c3 modeli değil bu downgrade yemiş hali gibi geldi bana.

Geri