ParaFly kredi kartı ilk başvuru 25 bin üzeri 10000 TL parafpara

Reaksiyon skoru
8
Arkadaşlar parafly karta ilk basvuruda iki kampanya var, MH ile görüştüm tam bir bilgi vermiyor. Ama kampanya detaylarında başka kampanyalarla birlesmez yazmıyordu. İki kampanya birleşiyorsa Vatanbilgisayarda 25k₺ üzerine harcamaya 10k₺ paraf para hediye verebilir.

parafly-vatan750x896-text.jpg

Parafly‘lı ol ilk harcamanı Vatan’dan yap 5.000 TL ParafPara kazan!

Son düzenleme:
Şöyle bi konu açıldı kısa süre önce

Şöyle bi konu açıldı kısa süre önce
Hocam orda normal paraf için başvuruya 5000₺ indirim paylaşıldı. Parafly farklı olduğu icin iki kampanya birleşiyorsa herkes görsün diye ayrı konu açtım

Bu karta başvursam fp sistem alsam o şekilde değerlendirebilir miyim?Bu dediğime uyan kasa var mı trendyolda gamegaraj modart pc alsam mesela oluyor mu

Birlestirme yapiliyorsa hemen basvuracam supurge alcaktim iyi olur

Net bir şey olsa ona göre yapardık

"31 Temmuz 2026 tarihine kadar tüm banka POS’larından" diye bir ifade geçiyor. Alttaki kampanya için. Internet alis verisi dahil degil mi demek bu?

Bu karta başvursam fp sistem alsam o şekilde değerlendirebilir miyim?Bu dediğime uyan kasa var mı trendyolda gamegaraj modart pc alsam mesela oluyor mu
Vatan haricinde kullanacaksaniz ilk kez parafly kampanyasından yararlanabilirsiniz. 25k₺ ya 5k₺
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

"31 Temmuz 2026 tarihine kadar tüm banka POS’larından" diye bir ifade geçiyor. Alttaki kampanya için. Internet alis verisi dahil degil mi demek bu?
Evet internet alisverisleri dahil

Net bilgiye ulaşan olur ise haber verirse sevinirim

Bu iki kampanya birleşiyor mu beyler ona göre başvuracağım.

Aslında başvurup kasa alsak vatandan , birleşiyorsa 10k uyguna gelmiş oluyo

Geri