❌İndirim Bitti! Havit E336C Type-C Kablolu Kulak İçi Kulaklık - 99 TL 🔥

Luci_

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
475
Yine bu para iken almıştım. Kulakta zor duruyor, USB-C'si cihaza biraz zor takılıyor. Bunlar dışında sesi falan fiyatına göre iyiydi.

Fiyat için bir şey diyemem ama rezalet bir kulaklık. Ses ve ergonomisi berbat. Daha önce aldım açarken kutusunu yırttım. Kulaklığı 1 gün kullandım çöpe attım. Bu fiyatlardaki ürünlerin alınmaması lazım. Çöpten plastik birleştirmişler öyle bir ürün…

Fiyat için bir şey diyemem ama rezalet bir kulaklık. Ses ve ergonomisi berbat. Daha önce aldım açarken kutusunu yırttım. Kulaklığı 1 gün kullandım çöpe attım. Bu fiyatlardaki ürünlerin alınmaması lazım. Çöpten plastik birleştirmişler öyle bir ürün…
Yine bu para iken almıştım. Kulakta zor duruyor, USB-C'si cihaza biraz zor takılıyor. Bunlar dışında sesi falan fiyatına göre iyi.
99 tl den çok bir şey beklememek lazım :D zor gün dostu olur anca

Yine bu para iken almıştım. Kulakta zor duruyor, USB-C'si cihaza biraz zor takılıyor. Bunlar dışında sesi falan fiyatına göre iyi.
küçükken babama nokia telefon almıştık (Tabi o zaman kutudan hem neler neler çıkıyor hem de kalite efsane) aynı ona benziyor tasarımı. :D 2004 2005 falan.

50 tl olsa almam aldığım gün taktım birkaç cızırtı duydum paketine kurup yatak altına attım

Aldım bir tane. Bluetooth kulaklık şarkı ile uğraşacağıma yalandan takarım dedim. Çok beklendi yok. Uçakta film vs izlersin yeter 😂

AirPodsa kablolu alternatif olarak dedim, yani EarPods da başka bir alternatif seçenek ama o kadar paraya gerek yok sanki.
Yorumlar pek iyi değil bu anca yedek kulaklık veya dümenden hediye olur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Konu dün açıldı dün sadece beyazı indirimdeydi bugünde siyahı indirime girmiş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,025
Üyeler
191,203
Son üye
kaanbeaaa