Dodo93
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 503
benim anladığım bir konu değil bu kulaklık nasıl yorum yapabilir misiniz burada herkes anlıyor bu işten merak ettim ;
@Dokei @IsofyanBEDAVA
@TinerciAlper @Ricardo Quaresma- @BixiBlake para varsa alın hocalarım elimde dolu var yoksa alırdım fbfnwnbdenmy 1.5 k muadili ürün
Hocam 'lite' hafif, az demek, o yüzden öyle dedim. Ama ilginç olan şu ki, sitelerinde düz Air 4 modeli daha pahalı olmasına rağmen LDAC ve Hi-Res desteği yokmuş. Üstelik düz modelin frekans aralığı 20-20kHz iken, Lite olan 20-40kHz destekliyor.![]()
Brolar bana Amazon öneriler de çıktı müzik ve film için alıyordum yani lite veya düz model hakkında bilgin yok birde yorumlar çok iyi olunca alayım dedim.Var baya fark iade et düz modeli al litre nie aldın parası aynı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sitede aralığı yanlış vermişlerdi ayrıca ses sürücüsü farkı var diye biliyorum düz modeli daha üst düzey bir ses sürücüsü mevcut ayrıca diyaframı daha iyi düz modelin
Bro peki sence konuda ki kulaklık mı yoksaBEDAVA
@Dokei @Isofyan
@TinerciAlper @Ricardo Quaresma- @BixiBlake para varsa alın hocalarım elimde dolu var yoksa alırdım fbfnwnbdenmy 1.5 k muadili ürün
Linke ti ürünü almıştım iyi ise iptal edip sizin ürünü alayım
SoundPEATS Air4 Lite Kulaklık LDAC Codec ile Bluetooth 5.3 Hi Res, Aramalar için 6 Mikrofonlu Gürültü Önleyici AI ile Kablosuz Kulaklık Yarı kulak içi, Toplam 30 Saat Çalma Süresi, APP Kontrolü : Amazon.com.tr: Elektronik
SoundPEATS Air4 Lite Kulaklık LDAC Codec ile Bluetooth 5.3 Hi Res, Aramalar için 6 Mikrofonlu Gürültü Önleyici AI ile Kablosuz Kulaklık Yarı kulak içi, Toplam 30 Saat Çalma Süresi, APP Kontrolü : Amazon.com.tr: Elektronikamzn.eu
Yurt dışı sorununuz yoksa yurt dışı oneriyim Dm den yazın ama onun haricinde baseus üzmez diyim onuBrolar bana Amazon öneriler de çıktı müzik ve film için alıyordum yani lite veya düz model hakkında bilgin yok birde yorumlar çok iyi olunca alayım dedim.
Ama biraz araştırdım LDAC en üst seviye codec miş fakat biraz gecikme varmış sadece müzik için bu kulaklık daha iyi görünüyor ama oyun ve film için ses çok az geriden gelme durumu söz konusu lakin bu kaliteyi hissetmek için FLAC vb gibi yüksek çözünürlüklü ses dosyası gerekli
AptX ses kalltesi yine yüksek fakat LDAC kadar değilmiş ama gecikme düşük olduğu için oyun ve film için öneriyorlar
2 sinide alayım beğenmediğimi iptal edeyim diyorum ama Amazon'a ayıp olacak yaw
Bro peki sence konuda ki kulaklık mı yoksa
SoundPEATS Air4 mu SoundPEATS Air4 lite mi
Sadece müzik ve film için lazım bana benim telefon s23U LDAC desteği var ama film için android TV ye bağlayacağım onda yoktur büyük ihtimalle
kulalik arsiviBEDAVA
@Dokei @Isofyan
ÖlasMLŞKSaşlkmşlsaM valla kulaklık ve klavyede lider devamkulalik arsivi
Knk hem para hem ihtiyac yok ya yoksa alinirdiBEDAVA
@Dokei @Isofyan
Kulaküstünden devamBEDAVA
@Dokei @Isofyan
Kulaküstünden devam
bende aynı vallaKnk hem para hem ihtiyac yok ya yoksa alinirdi