🔥İndirim Baseus Bowie E5x TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık - 579 TL

Son düzenleme:
Hocam 'lite' hafif, az demek, o yüzden öyle dedim. Ama ilginç olan şu ki, sitelerinde düz Air 4 modeli daha pahalı olmasına rağmen LDAC ve Hi-Res desteği yokmuş. Üstelik düz modelin frekans aralığı 20-20kHz iken, Lite olan 20-40kHz destekliyor. :D

Var baya fark iade et düz modeli al litre nie aldın parası aynı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sitede aralığı yanlış vermişlerdi ayrıca ses sürücüsü farkı var diye biliyorum düz modeli daha üst düzey bir ses sürücüsü mevcut ayrıca diyaframı daha iyi düz modelin
Brolar bana Amazon öneriler de çıktı müzik ve film için alıyordum yani lite veya düz model hakkında bilgin yok birde yorumlar çok iyi olunca alayım dedim.

Ama biraz araştırdım LDAC en üst seviye codec miş fakat biraz gecikme varmış sadece müzik için bu kulaklık daha iyi görünüyor ama oyun ve film için ses çok az geriden gelme durumu söz konusu lakin bu kaliteyi hissetmek için FLAC vb gibi yüksek çözünürlüklü ses dosyası gerekli

AptX ses kalltesi yine yüksek fakat LDAC kadar değilmiş ama gecikme düşük olduğu için oyun ve film için öneriyorlar

2 sinide alayım beğenmediğimi iptal edeyim diyorum ama Amazon'a ayıp olacak yaw

BEDAVA

@Dokei @Isofyan

@TinerciAlper @Ricardo Quaresma- @BixiBlake para varsa alın hocalarım elimde dolu var yoksa alırdım fbfnwnbdenmy 1.5 k muadili ürün
Bro peki sence konuda ki kulaklık mı yoksa

SoundPEATS Air4 mu SoundPEATS Air4 lite mi​

Sadece müzik ve film için lazım bana benim telefon s23U LDAC desteği var ama film için android TV ye bağlayacağım onda yoktur büyük ihtimalle

Son düzenleme:
Linke ti ürünü almıştım iyi ise iptal edip sizin ürünü alayım

Onu bilmem ama bunu almıştım fiyatına göre 10/10 mükemmel bir şey...

Brolar bana Amazon öneriler de çıktı müzik ve film için alıyordum yani lite veya düz model hakkında bilgin yok birde yorumlar çok iyi olunca alayım dedim.

Ama biraz araştırdım LDAC en üst seviye codec miş fakat biraz gecikme varmış sadece müzik için bu kulaklık daha iyi görünüyor ama oyun ve film için ses çok az geriden gelme durumu söz konusu lakin bu kaliteyi hissetmek için FLAC vb gibi yüksek çözünürlüklü ses dosyası gerekli

AptX ses kalltesi yine yüksek fakat LDAC kadar değilmiş ama gecikme düşük olduğu için oyun ve film için öneriyorlar

2 sinide alayım beğenmediğimi iptal edeyim diyorum ama Amazon'a ayıp olacak yaw

Bro peki sence konuda ki kulaklık mı yoksa

SoundPEATS Air4 mu SoundPEATS Air4 lite mi​

Sadece müzik ve film için lazım bana benim telefon s23U LDAC desteği var ama film için android TV ye bağlayacağım onda yoktur büyük ihtimalle
Yurt dışı sorununuz yoksa yurt dışı oneriyim Dm den yazın ama onun haricinde baseus üzmez diyim onu

Düz e5 modeli var bende güzel ürün o fiyatlara

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,324
Üyeler
184,614
Son üye
Pashamza
Geri