drakathx
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,245
Niyealmayin
Niyealmayin
Bende vazgeçtimBirçok kişi ses kalitesinin kötü olduğunu yazmış alıcaktım vazgeçtim .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende vazgeçtim
denedigim icin diyorum almayin e5x modelini alin 500 kusur kupon bulun 400 e fln kaparsinizBirçok kişi ses kalitesinin kötü olduğunu yazmış alıcaktım vazgeçtim .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
E5x modeli ile arasında hangi farklar var hocam internette bulamadım.denedigim icin diyorum almayin e5x modelini alin 500 kusur kupon bulun 400 e fln kaparsiniz
e5x daha iyi kullan baska e5x yollanaan varmi bende aliyim jzxkmx x modeli gelitosaSlpariş vermiştim.
E5x modelini göndermişlerne yapmaliyim sizce hangisi daha iyidir ?
fiyatı artmıştı ama sırf x modeli gönderilme ihtimali var diye 2 adet aldımGelen kulaklik bu.
Havit TW984 ANC TWS Bluetooth 5.4 Kulaklık Şuanda indirimde 400TL nasıldır bir bilginiz varmı alınır mı?almayin
Alinabilirdi indirim bitti ama suanHavit TW984 ANC TWS Bluetooth 5.4 Kulaklık Şuanda indirimde 400TL nasıldır bir bilginiz varmı alınır mı?
Burak arkadaşın x geldiğini belirtmesi üzerine beyaz ve mavisini aldım sadece beyazı x modeli gönderildi. Eğer alacaksan bilgin olsun kuponla falan.e5x daha iyi kullan baska e5x yollanaan varmi bende aliyim jzxkmx x modeli gelitosa
Sadece beyaz renk mi almıştın?Gelen kulaklik bu.
faturada ne yaziyor peki beyazdaBurak arkadaşın x geldiğini belirtmesi üzerine beyaz ve mavisini aldım sadece beyazı x modeli gönderildi. Eğer alacaksan bilgin olsun kuponla falan.
Sadece beyaz renk mi almıştın?