S4N0
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 273
üzme kendini 100 liraya kahve içemiyorsun artık1 hafta önce 599 aldım şaka gibi
üzme kendini 100 liraya kahve içemiyorsun artık1 hafta önce 599 aldım şaka gibi
doğrudur geçen baseus powerbank iade olayım vardı amazon kendi karşıladı hakman geçen sene bırakmış amazon uğpramşmadan kolalylık sağladı açıkça reklamı iyi olan bir marka ne kablosu(100w ama 35w gibi şarj ediyor) kağıt üzerinde şarj performansını gösterdi ne powerbanki sağlam 1 senede şişti .açıkçası türkiye için önermiyorum illa alınacaksa iade konusunda sıkıntı yaratmayacak bir yerden alınması daha iyi olur.türkiyeyi bırakmış bir maraka gibi duruyor.Fiyat güzel ama garanti ile ilgili soru işareti var. Üstünde hakman elektronik yazıyor adamları arıyorsun biz bakmıyoruz diyor.
Mikrofon var dipses yokMikrofon var mı acaba iş yerinde kullanmak için almak istiyorum da teslim alan arkadaşlardan ricam bi mic test gelir mi arkada gürültülü ve gürültüsüz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir de dipses var mı
Mic kalitesi nasıl neyle kıyaslayabiliriz hocamMikrofon var dipses yok
Vallahi hocam urunü aktif kullanmıyorum koleksiyonum var kulaklıklar la ilgili orda duruyordu iade etmiştim sonra başka hoşuma giden modeller indirime girince genel olarak pişman edicegini sanmıyorum mikrofonun kıyas olarak razer barrucudan biraz iyidirMic kalitesi nasıl neyle kıyaslayabiliriz hocam
Airpods pro 3 almayı düşünüyorum da şimdi huawei freebuds 7i yi de gördüm airpods 13 bin lira 10 taksit, freebuds 4.200 tl falan sanırım ama şimdi mic iyi olsun biraz idare etsin diyorum hep başka şey görünce kararsız kalıyorum hocam kulaklıkkonusunda ne önerirsin mümkünse ancli şarjı iyi giden ve kulak içiVallahi hocam urunü aktif kullanmıyorum koleksiyonum var kulaklıklar la ilgili orda duruyordu iade etmiştim sonra başka hoşuma giden modeller indirime girince genel olarak pişman edicegini sanmıyorum mikrofonun kıyas olarak razer barrucudan biraz iyidir
Telefonunuz ney hocam pcde kullanicakmisiniz bunlar önemli ona göre tam önereyimAirpods pro 3 almayı düşünüyorum da şimdi huawei freebuds 7i yi de gördüm airpods 13 bin lira 10 taksit, freebuds 4.200 tl falan sanırım ama şimdi mic iyi olsun biraz idare etsin diyorum hep başka şey görünce kararsız kalıyorum hocam kulaklıkkonusunda ne önerirsin mümkünse ancli şarjı iyi giden ve kulak içi
Tel 15 pro max pc windows ve mac ikisinde de kullanıcam ama iş için %90 sıklıkta windows kullanıcam. İşe gidip gelirken metro araçla seyahat yürürkenki falan gürültülü rüzgarlı sesli ortamşardaki mic performansı da benim için önemliTelefonunuz ney hocam pcde kullanicakmisiniz bunlar önemli ona göre tam önereyim