Baseus Bowie D05 5.3 + Baseus Gan 5 Mini 20W 598 TL

Aldım bir tane. Teşekkürler.

Ben de aldım 1 tane. Deneyimleyip göreceğiz artık. Daha önce hiç bluetooth kulaklık kullanmadım. Evde Cloud 2 kullanıyorum. Çok yüksek seste dinlemiyorum zaten. Yorumlara ve fiyat avantajına bakarak satın aldım :)

Fiyat güzel ama garanti ile ilgili soru işareti var. Üstünde hakman elektronik yazıyor adamları arıyorsun biz bakmıyoruz diyor.
doğrudur geçen baseus powerbank iade olayım vardı amazon kendi karşıladı hakman geçen sene bırakmış amazon uğpramşmadan kolalylık sağladı açıkça reklamı iyi olan bir marka ne kablosu(100w ama 35w gibi şarj ediyor) kağıt üzerinde şarj performansını gösterdi ne powerbanki sağlam 1 senede şişti .açıkçası türkiye için önermiyorum illa alınacaksa iade konusunda sıkıntı yaratmayacak bir yerden alınması daha iyi olur.türkiyeyi bırakmış bir maraka gibi duruyor.

Kulaklığı bugün teslim aldım denedim. Corsair hs75 wireless kullanıyorum. Bunu TV için aldım gece film izlemek için. Ses kalitesi net corsairden iyi. Ses yüksekliği evet onun kadar yüksek değil ama bu kötü demek değil. sürekli dinlemek için maks yüksekliği gayet iyi daha yükseği uzun kullanımda kulağa zarar verir. Kulaklık hafif malzeme kalitesi de hiç fena değil. Wireless kulaklıkların fiyatı malûm. Böyle kaliteli ve ucuz Bluetooth kulaklıklar varken bir daha asla wireless e o paraları vermem. Bu arada gecikme de yok gibi bir şey. O kulak içi Bluetooth kulaklıklar gibi değil kesinlikle. Genel puanım 10 üzerinden Corsair için 7 bu 8. Razerin ucuz bir wireless kulaklığı vardı bir ara yine kablosuz o şimdiye kadar kullandığım en iyi kablosuz kulaklikti.

Mikrofon var mı acaba iş yerinde kullanmak için almak istiyorum da teslim alan arkadaşlardan ricam bi mic test gelir mi arkada gürültülü ve gürültüsüz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de dipses var mı

Mic kalitesi nasıl neyle kıyaslayabiliriz hocam
Vallahi hocam urunü aktif kullanmıyorum koleksiyonum var kulaklıklar la ilgili orda duruyordu iade etmiştim sonra başka hoşuma giden modeller indirime girince genel olarak pişman edicegini sanmıyorum mikrofonun kıyas olarak razer barrucudan biraz iyidir

Vallahi hocam urunü aktif kullanmıyorum koleksiyonum var kulaklıklar la ilgili orda duruyordu iade etmiştim sonra başka hoşuma giden modeller indirime girince genel olarak pişman edicegini sanmıyorum mikrofonun kıyas olarak razer barrucudan biraz iyidir
Airpods pro 3 almayı düşünüyorum da şimdi huawei freebuds 7i yi de gördüm airpods 13 bin lira 10 taksit, freebuds 4.200 tl falan sanırım ama şimdi mic iyi olsun biraz idare etsin diyorum hep başka şey görünce kararsız kalıyorum hocam kulaklıkkonusunda ne önerirsin mümkünse ancli şarjı iyi giden ve kulak içi

Airpods pro 3 almayı düşünüyorum da şimdi huawei freebuds 7i yi de gördüm airpods 13 bin lira 10 taksit, freebuds 4.200 tl falan sanırım ama şimdi mic iyi olsun biraz idare etsin diyorum hep başka şey görünce kararsız kalıyorum hocam kulaklıkkonusunda ne önerirsin mümkünse ancli şarjı iyi giden ve kulak içi
Telefonunuz ney hocam pcde kullanicakmisiniz bunlar önemli ona göre tam önereyim

Telefonunuz ney hocam pcde kullanicakmisiniz bunlar önemli ona göre tam önereyim
Tel 15 pro max pc windows ve mac ikisinde de kullanıcam ama iş için %90 sıklıkta windows kullanıcam. İşe gidip gelirken metro araçla seyahat yürürkenki falan gürültülü rüzgarlı sesli ortamşardaki mic performansı da benim için önemli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,542
Üyeler
187,206
Son üye
lhbackk
Geri