🔥İndirim 45W USB-C Hızlı Şarj Aleti 749 TL

gzüel kaç saatte doluyor şarj
Samsung sabit 45w da sarj etmiyor sarj seviyesine göre düşürüyor wattı o yüzden bişey demek zor ama genelde 20-100 arası 50 dk filan gösteriyor

Samsung sabit 45w da sarj etmiyor sarj seviyesine göre düşürüyor wattı o yüzden bişey demek zor ama genelde 20-100 arası 50 dk filan gösteriyor
iyi duruyor hocam bence alınabilir

bende var s24 fakir edition 1 saate doluyor 22 wattla şarj ediyor tellefon desteği zaten max 25 watt

Orjinaline 2 bin 3 bin vermektense alınır hocam evet ben 600 e almıştım işimi görüyor
Orijinalde 5a 100w kablo ile denedim max 40 watt ortalama 36w ile şarj oluyor scamsung
Orijinal almayın aldırtmayın anker spigen ugreen alın geçin.
25 watt telefonu 20 watt ile şarj ediyor anker marka powerbanki şarj olsun diye taktığımda powerbank i 22 watt ile şarj ediyor.
Her şeyi en doğru koşularda test ettim takıntılıyım evet.

Telefonlar için hızlı sarj çok iyi bir şey değil telefon hızlı sarj olacağı için çok ısınacaktır pili ve ısınan pilin pil sağlığıda çabuk düşücektir, günlük hayatınızda 20W vs yeterli geliyorsa acil bir çıkacak işiniz vs yoksa devam etmenizi öneririm.

Bence indirim değil
Değil.
Çift çıkışlı olması yeter hem daha ucuz hem çift çıkışlo ayrıca çift çıkışlı ve baya çift çıkışlı.
Ekleme: konudakini almaktansa bunu almak çok daha çift çıkışlı hem paranızda çift çıkkşlı ama parayı boşverin gerekirse fazla para verin mutlaka çift çıkışlı alın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,156
Üyeler
192,901
Son üye
Mali41
Geri