BixiBlake
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 16,368
evetgerçekmi bu haber
evetgerçekmi bu haber
Gaziantepte de olmuş diyolar 4 kişi saldırmış
yayın yasağı olduğu için yanlış bilgiler varbazı haber kaynakları saldırganın 16.30 a kadar okulda tutuldugu sonrasında polıs eslıyıgle dısarı cıkarıldıgını soyluyo kafam karıstı
Koruma İşi Filan Hikaye Hocam Bizim Zamanımızda Böylemiydi her şey Güzeldi , Şuanki Durum Korumadan Çok Toplumsal Çöküşün Bir Eseri Bence .Özgür Özel'in 1 ay önce yaptığı açıklama yeniden gündem oldu:
"Okullarda 65 bin güvenlik görevlisine ihtiyaç var.
Uzman çavuşların 7 yıl orduda çalıştıktan sonra kamuya geçme hakkı var.
Uzman çavuşları okullara güvenlik görevlisi olarak alacağız."
ayrıca böyle bir haber buldum kaynağa pek bakmadım ancak gerçekse gerçekten içler acısı bir durum
kader değil kararlar sonucu belirliyor
Koruma İşi Filan Hikaye Hocam Bizim Zamanımızda Böylemiydi her şey Güzeldi , Şuanki Durum Korumadan Çok Toplumsal Çöküşün Bir Eseri Bence .
Disiplin eksikliği de eğitim kurumlarında büyük ölçüde var evet dediğiniz gibiKoruma İşi Filan Hikaye Hocam Bizim Zamanımızda Böylemiydi her şey Güzeldi , Şuanki Durum Korumadan Çok Toplumsal Çöküşün Bir Eseri Bence .
Medeniyetin elitlik diye linçlendiği ve barbarlığın kutsandığı bir toplumda başka bir şey olamazdı.
Ben Günümüz Bugünlere Gelene Kadar Bozulan Dengeden Bahsediyordum Genelde Hocam Koruma Günümüz Şartlarında Gerekli Şuan .Disiplin eksikliği de eğitim kurumlarında büyük ölçüde var evet dediğiniz gibi
Fakat güvenlik önlemi olsaydı da örnek vermek gerekirse 10 kişi değil 1 kişi ölürdü bunu da boşveremeyiz önemli
Neden Olsunki ?Tek bir istifa yok![]()
Biraz haysiyetli ve karakterli olsalar istifa ederlerdi ama yok ki onlardaNeden Olsunki ?