📍Şanlıurfa Ve Kahramanmaraş📍Okulda Silahlı Saldırı📍

Valla Yarın Ola Hayrola İnş Yarında Aynı Olmaz Demekten Başka bir şey Gelmiyor Elden .

bazı haber kaynakları saldırganın 16.30 a kadar okulda tutuldugu sonrasında polıs eslıyıgle dısarı cıkarıldıgını soyluyo kafam karıstı

Özgür Özel'in 1 ay önce yaptığı açıklama yeniden gündem oldu:

"Okullarda 65 bin güvenlik görevlisine ihtiyaç var.
Uzman çavuşların 7 yıl orduda çalıştıktan sonra kamuya geçme hakkı var.
Uzman çavuşları okullara güvenlik görevlisi olarak alacağız."

ayrıca böyle bir haber buldum kaynağa pek bakmadım ancak gerçekse gerçekten içler acısı bir durum
kader değil kararlar sonucu belirliyor

Özgür Özel'in 1 ay önce yaptığı açıklama yeniden gündem oldu:

"Okullarda 65 bin güvenlik görevlisine ihtiyaç var.
Uzman çavuşların 7 yıl orduda çalıştıktan sonra kamuya geçme hakkı var.
Uzman çavuşları okullara güvenlik görevlisi olarak alacağız."

ayrıca böyle bir haber buldum kaynağa pek bakmadım ancak gerçekse gerçekten içler acısı bir durum
kader değil kararlar sonucu belirliyor
Koruma İşi Filan Hikaye Hocam Bizim Zamanımızda Böylemiydi her şey Güzeldi , Şuanki Durum Korumadan Çok Toplumsal Çöküşün Bir Eseri Bence .

Koruma İşi Filan Hikaye Hocam Bizim Zamanımızda Böylemiydi her şey Güzeldi , Şuanki Durum Korumadan Çok Toplumsal Çöküşün Bir Eseri Bence .

Medeniyetin elitlik diye linçlendiği ve barbarlığın kutsandığı bir toplumda başka bir şey olamazdı.

Disiplin eksikliği de eğitim kurumlarında büyük ölçüde var evet dediğiniz gibi
Fakat güvenlik önlemi olsaydı da örnek vermek gerekirse 10 kişi değil 1 kişi ölürdü bunu da boşveremeyiz önemli

Medeniyetin elitlik diye linçlendiği ve barbarlığın kutsandığı bir toplumda başka bir şey olamazdı.
Disiplin eksikliği de eğitim kurumlarında büyük ölçüde var evet dediğiniz gibi
Fakat güvenlik önlemi olsaydı da örnek vermek gerekirse 10 kişi değil 1 kişi ölürdü bunu da boşveremeyiz önemli
Ben Günümüz Bugünlere Gelene Kadar Bozulan Dengeden Bahsediyordum Genelde Hocam Koruma Günümüz Şartlarında Gerekli Şuan .

Özellikle Tuvaletlerde Kamera Olması Lazım .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,395
Üyeler
193,021
Son üye
ahmetobey
Geri