harun özşahin
80+
- Reaksiyon skoru
- 33
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamamdır hocam yazıcamRica ederim deneyimlerinizi geldikten sonra bekliyorum
Tamamdır hocam yazıcamRica ederim deneyimlerinizi geldikten sonra bekliyorum
Elime bugün geçti. Anakartım ATX. Kasa evet destekliyor ama Anakartın GPU slotu kasanın Gpu slotuyla uyuşmuyor (PCİE 5.0 destekleyen slotu) Neyse ki anakartımda başka GPU slotları da vardı onlara taktım, olmasaydı kullanamayacaktım ekran kartını. MATX Anakartlar için daha garanti bir kasa gibi. Aklında bulunsun.
Her anakartta aynı sorun olmaz benim b850 eagle ice kullanıyorum ve anakartımda dikkat edersen pcie 5.0 slotu m2 ssd slotunun da üstünde ama sen de öyle değil gibi önce m2 sonra pcie yuvası var gibi geldi. Ondan ötürü olmuyor maalesef diğer pciee girişne taktım o da 3.0 mı ne valorantta drop yiyorum baya baya. Sende sanki bir sorun olmayacak gibi ama %100 emin değilim. GPU riser ile kullanacaksan zaten kesin bir şey olmaz ayrıca kasanın içinden de riser için aparat çıkıyor.Hocam ben de almayı düşünüyorum, ROG STRIX B550-F GAMING WIFI II ATX anakartım var. Kasanın küçük olması beni çok cezbediyor. İncehesap'tan indirim bekliyorum. GPU slotunda bir sorun var dediniz, her anakartta aynı sorun olabilir mi? Çünkü anakartımda tek adet pcie 4.0 x16 slotu var. Diğeri 3.0.
not:3070 ti kullanıyorum. ek olarak gpu dikey riser kit kullanmayı düşünüyorum.
aynen, önce m2 sonra pcie slot geliyor. Teşekkür ederim.Her anakartta aynı sorun olmaz benim b850 eagle ice kullanıyorum ve anakartımda dikkat edersen pcie 5.0 slotu m2 ssd slotunun da üstünde ama sen de öyle değil gibi önce m2 sonra pcie yuvası var gibi geldi. Ondan ötürü olmuyor maalesef diğer pciee girişne taktım o da 3.0 mı ne valorantta drop yiyorum baya baya. Sende sanki bir sorun olmayacak gibi ama %100 emin değilim. GPU riser ile kullanacaksan zaten kesin bir şey olmaz ayrıca kasanın içinden de riser için aparat çıkıyor.
alma uzak durhttps://www.incehesap.com/lian-li-o...cRB8rAWWRZwg9jEImnnr7h4xWPUQx1tRoCYFYQAvD_BwE
Merhaba arkadaşlar bu kasayı almayı düşünüyorum ama doğru seçim yapmış olur muyum yoksa başka seçeneklere de bakmam gerekiyor mu? bu fiyat bandında bu kasa daha iyi dediğiniz farklı kasalar var mı? linkteki fanlı modelini alıp daha sonrasında fanlarını değiştireceğim yardımcı olursanız çok sevinirim uzun süredir bakıyorum artık sıkıldım alıp kurtulmak istiyorum.
neden hocamalma uzak dur
malzeme kalitesi kötü camı tam oturmuyo kasaya arada boşluk kalıyo ses veriyo dışarıneden hocam
ne alayım hocam önerin var mımalzeme kalitesi kötü camı tam oturmuyo kasaya arada boşluk kalıyo ses veriyo dışarı
Zoko Tank var hocam çok memnunum istersen bir incele kasayı.https://www.incehesap.com/lian-li-o...cRB8rAWWRZwg9jEImnnr7h4xWPUQx1tRoCYFYQAvD_BwE
Merhaba arkadaşlar bu kasayı almayı düşünüyorum ama doğru seçim yapmış olur muyum yoksa başka seçeneklere de bakmam gerekiyor mu? bu fiyat bandında bu kasa daha iyi dediğiniz farklı kasalar var mı? linkteki fanlı modelini alıp daha sonrasında fanlarını değiştireceğim yardımcı olursanız çok sevinirim uzun süredir bakıyorum artık sıkıldım alıp kurtulmak istiyorum.
bütçe ne kadarne alayım hocam önerin var mı
hocam v2 yi sipariş vermiştim bi bakayım dediğin gibi ise kullanmadan iade edebilirsem ederim bütçe yine 5500 5800 arasıbütçe ne kadar