Youtube Kanalım İzlenmiyor?

merdo_tr

80+
Reaksiyon skoru
0
MERHABA ARKADAŞLAR KANALIMA DÜZENLİ OLARAK İYİ SAAT LERDE VİDEO ATIYORUM AMA İZLENMİYOR NE YAPMAM GEREK Bİ ÇÖZÜM Bİ ÖNERİSİ OLAN VARMI 4 GÜNLÜK KANAL 30 "A YAKIN VİDEO YÜKLEDİM AMA İZLENMİYOR KEŞFETE DÜŞMÜYOR YOUTUBE SHORTS VİDEOLARIM BANA ÖNERİ VERİN LÜTFEN.
KANALIM : https://www.youtube.com/channel/UCUnaw9O0XHDDKZAMdsSXP0w

Dikkat çekici video başlıkları kullanabilirsiniz. YouTube videolarınızın altına etiket eklemeyide unutmayın. Daha yeni kanal zamanla izlenecektir sabretmek gerekli birazda. Saygılarımla

herkese teşşekkür ederim sabredicem bi 50 videoya kadar umarım izlenirim peki çok önemli olan bi ayar var dediğiniz bişey varmı

###
LÜTFEN HESABIMI VE TÜM VERİLERİMİ SİLİN. BU KANUNEN HAKKIM
###

Son düzenleme:
shorts'larda kapak resmi olamadığı için en azından mobilde, iş başlık ve açıklamada yatıyor. Belki sabit bir yorumla ikna edici bir abone olma çağrısı yapsan mümkün olabilir. İlgi alanları olan kişilerin ilgi alanı olduğunu vurgulaayn açıklama ve title kırıntıları eklemek de faydalı olabilir belki bir etiketle veya birkaç kısa metinle, emin değilim.

Bir de Youtube'un sert göreceği için ihtar vverebileceği ve belki bu yüzden görmezden gelinmesini sağlayacak "kelle alınca...." gibi başlıklar riskli. "Hanımefendi..." diye başlayan vidyoyu izlemedim ama iğreti duruyor.
teşekkür ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Videoları nereden buluyorsun?
bazılarını kendim editledim bazılarınıda tsk gruplarından aldım

içerikler güzel de youtube a uyar mı emin değilim daha çok instagrama uyuyor bu tarz dikey videolar. ben olsam bu tarz konularda ai'a sorardım gemini pro senin sorunu çözer gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,423
Üyeler
192,717
Son üye
syraxdd
Geri