orada yazan çok bir anlam ifade etmyior bence sallıyorlar gibi geliyor bana , en temizi alıp bakmakondan bahsetmiyorum ürün sonuçta depo ürünü herhangi bir kusuru varsa nerde yazıyor
Kullanılmış yeni gibi yazıyordu ama oled iyice test edin bencenasıl oldu bilmiyorum ama ben aldım. 6 taksit bonus kampanyaları ile 25 e geldi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bir de sormak istediğim bir konu var bu amazon depodan alınan ürünlerin durumunu nerden görüyoruz.
Orada yazan tam olarak gerçeği yansıtmayabiliyor o yüzden hocamondan bahsetmiyorum ürün sonuçta depo ürünü herhangi bir kusuru varsa nerde yazıyor
Bu TV fener maçlarından sonra bi iadeye düşüyo , maç için alıp puan kaybedince iade ediyolar heralde(Fenerliyim)iFFALCON 55U95A 55 İnç Smart TV 4K QD-Mini LED Yüksek Parlaklık HDR 10+ Gaming Google TV, 144Hz Doğal Yenileme Hızı, ONKYO 2.1 Hi-Fi, Dolby Vision Atmos, MEMC, AI Modu, Game Master (2026 Model) : Amazon.com.tr: Müzik Enstrümanları ve DJ
iFFALCON 55U95A 55 İnç Smart TV 4K QD-Mini LED Yüksek Parlaklık HDR 10+ Gaming Google TV, 144Hz Doğal Yenileme Hızı, ONKYO 2.1 Hi-Fi, Dolby Vision Atmos, MEMC, AI Modu, Game Master (2026 Model) : Amazon.com.tr: Müzik Enstrümanları ve DJwww.amazon.com.trMesaj otomatik olarak birleştirildi:
iFFALCON 50U95A 50 İnç Smart TV 4K QD-Mini LED Yüksek Parlaklık HDR 10+ Gaming Google TV, 144Hz Doğal Yenileme Hızı, ONKYO 2.1 Hi-Fi, Dolby Vision Atmos, MEMC, AI Modu, Game Master (2026 Model) : Amazon.com.tr: Müzik Enstrümanları ve DJ
iFFALCON 50U95A 50 İnç Smart TV 4K QD-Mini LED Yüksek Parlaklık HDR 10+ Gaming Google TV, 144Hz Doğal Yenileme Hızı, ONKYO 2.1 Hi-Fi, Dolby Vision Atmos, MEMC, AI Modu, Game Master (2026 Model) : Amazon.com.tr: Müzik Enstrümanları ve DJwww.amazon.com.tr
Babalar tahliyeiFFALCON 55U95A 55 İnç Smart TV 4K QD-Mini LED Yüksek Parlaklık HDR 10+ Gaming Google TV, 144Hz Doğal Yenileme Hızı, ONKYO 2.1 Hi-Fi, Dolby Vision Atmos, MEMC, AI Modu, Game Master (2026 Model) : Amazon.com.tr: Müzik Enstrümanları ve DJ
iFFALCON 55U95A 55 İnç Smart TV 4K QD-Mini LED Yüksek Parlaklık HDR 10+ Gaming Google TV, 144Hz Doğal Yenileme Hızı, ONKYO 2.1 Hi-Fi, Dolby Vision Atmos, MEMC, AI Modu, Game Master (2026 Model) : Amazon.com.tr: Müzik Enstrümanları ve DJwww.amazon.com.trMesaj otomatik olarak birleştirildi:
iFFALCON 50U95A 50 İnç Smart TV 4K QD-Mini LED Yüksek Parlaklık HDR 10+ Gaming Google TV, 144Hz Doğal Yenileme Hızı, ONKYO 2.1 Hi-Fi, Dolby Vision Atmos, MEMC, AI Modu, Game Master (2026 Model) : Amazon.com.tr: Müzik Enstrümanları ve DJ
iFFALCON 50U95A 50 İnç Smart TV 4K QD-Mini LED Yüksek Parlaklık HDR 10+ Gaming Google TV, 144Hz Doğal Yenileme Hızı, ONKYO 2.1 Hi-Fi, Dolby Vision Atmos, MEMC, AI Modu, Game Master (2026 Model) : Amazon.com.tr: Müzik Enstrümanları ve DJwww.amazon.com.tr
Dünya kupası var 55 inch tvm var büyütebilirsem büyütmek istiyorum bende. kim takar feneri dünya kupası varken. Not fenerliyimBu TV fener maçlarından sonra bi iadeye düşüyo , maç için alıp puan kaybedince iade ediyolar heralde(Fenerliyim)
Dünya kupası var 55 inch tvm var büyütebilirsem büyütmek istiyorum bende. kim takar feneri dünya kupası varken. Not fenerliyim
evde tv yok atiyorsun zehirli okuiFFALCON 55U95A 55 İnç Smart TV 4K QD-Mini LED Yüksek Parlaklık HDR 10+ Gaming Google TV, 144Hz Doğal Yenileme Hızı, ONKYO 2.1 Hi-Fi, Dolby Vision Atmos, MEMC, AI Modu, Game Master (2026 Model) : Amazon.com.tr: Müzik Enstrümanları ve DJ
yenir baba mini led iyidir daha iyi maç izlenirevde tv yok atiyorsun zehirli oku![]()
![]()