9060xt 16 gb ve 5600 ün aşırı güç çekme şansı yokki rahatça besler 650w fazeon psu ya ne taktınızda yandı oarası önemli650w fazeon kasa almasın hocam ben kendim aldım test için taktığım 2 tane ekran kartı yandı.MSİ psu aldım devam ediyorum.
allah allah çok saçma ızıraptan psu report atmış size gt730 uda kaldırırsın yaniParam olmadığı için ekran kartını alamamıştım evde duran eski gt 730 ekran kartı vardı 2 tane ikiside yandı hocam.Bendede Ryzen 5 5600 var.
Sen psu olarak ne öneriyonİlk başta ekran kartını takmadan denedim bir sorun yok gibiydi sonra ekran kartını taktım direk alev çıktı benim mi şansıma denk geldi hiç bir fikrim yok. Abdullah abinin bir videosunda gördüm fiyatıda uygun diye satın aldım patladı elimde.
Ben bir daha sorun yaşamamak için Msi MAG A650BN almayı tercih ettim. Bütçeyi biraz zorlayabilir fakat iyi bir psu43.243 TL tuttu aynılarını hesablayınca
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sahibindende ekran kartı fiyatları kafayı yemiş sıfırından daha pahalıya satılıyor
Sen psu olarak ne öneriyon
Zaten butce yi acmıs durumda Boyle giderse toplamda ek masraflar dahil 50-55 olacak gibiBen bir daha sorun yaşamamak için Msi MAG A650BN almayı tercih ettim. Bütçeyi biraz zorlayabilir fakat iyi bir psu
https://www.hepsiburada.com/msi-b55...fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.64.8 5000TLZaten butce yi acmıs durumda Boyle giderse toplamda ek masraflar dahil 50-55 olacak gibi
Önceden 50-55 bine 7500 fli sistem geliyordu
ne kaldı başkakasa ve psu yu sıfır alabilrisin
ssd sıfır alabilrisin
anakart 2.el ile sıfır arasında makas yok sıfır
gerisi hepsi 2.el
9060 XT olsa olmazmı 4060 da bir süreden sonra yetersiz gelecek 9060 XT daha uzun ömürlühttps://www.hepsiburada.com/strong-...-fan-p-HBCV00006514T7?magaza=RaptorBilgisayar Hava soğutucuyu unutmuşum yine aynı işlemci ile kendi sistemimde kullandığım kule tipi soğutucuyu önerebilirim.MX4 macun ile boşta 40 derece oyunda maksimum 60 derecelerde geziyor.
Olur niye olmasın ben bütçe açısından 4060 demiştim.9060 XT olsa olmazmı 4060 da bir süreden sonra yetersiz gelecek 9060 XT daha uzun ömürlü