Disk yüzünden drop olur mu?

ssd almama gerek var mı bunu alırken
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bide AİO model soğutucu bloğun degisebildigini sanmıyorum ama içinde var sanırım
Bu m2 SSD için soğutucu. Sadece m2 ssd ye takacaksın daha serin çalışması için YouTube üzerinden video izleyebilirsin daha net snlamak için.

Bilgisayarın kasa değil mi laptop ise takamazsın zaten.

1 tane soğutucu blok alman yeterli olacaktır. Ben ek olarak 3cm lik fan aldım. Ama daha sisteme takmadım. Yakın zamanda müsait olunca takıp test edeceğim. Yük altında 55 derece ama soğutucusu var.

Bu m2 SSD için soğutucu. Sadece m2 ssd ye takacaksın daha serin çalışması için YouTube üzerinden video izleyebilirsin daha net snlamak için.

kasa değil hocam ssd değişiyor All İn One modellerinden

Bu soğutucular hayat kurtarıcı ya
Crucial mıydı bir SSD vardı alev gibi yanıyordu bir kaç sene önce ondan vardı bende 70 dereceleri görüyordu o zamanki kasam da iyi hava çekemiyordu
Çinden aldım 20 30 liraya o zamanlar taktıydım SSD ye 70 derecelerden 55 derecelere düşmüştü
Tabi o SSD çok ısınıyor diye iade edip 970 Evo Plus a geçmiştim şuan onda takılı 50-55 dereceye çok nadiren ulaşıyor
Laptoplara takılamıyor tek dezavantajı bu
Laptopa takılacak ise çok ince böyle plaka şeklinde fazla kalınlığı olmayan spesifik bir şey bulmak lazım

Geri