JuunBuun
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,252
karta 35 bin verince bunun parası hiçbişey gibi geliyoDüşmüyor bu da hiç az düşse çekecem de pahalı değil mi ya![]()
karta 35 bin verince bunun parası hiçbişey gibi geliyoDüşmüyor bu da hiç az düşse çekecem de pahalı değil mi ya![]()
kablo sıkıntı olmaz altta kalıyor zatenHarbiden bende almak istiyorum birde kasa beyaz ekran kartı beyaz riser siyah olsa sıkıntı yaşar mıyız? Belli eder mi
Valla 3.0 muhabbetini görünce arkadaşın iptal ettimkarta 35 bin verince bunun parası hiçbişey gibi geliyo![]()
Merhaba, kablonun ortalama uzunluğu 13-15 cm’dir. İyi günler dileriz.Senin yüzünden iptal ettim![]()
Merhaba, kablonun ortalama uzunluğu 13-15 cm’dir. İyi günler dileriz.Şu konuyu bir oku hocam bunlardan bedava verseler bile bir şey almasın bunu okuduktan sonra...❌İndirim Bitti! Başlık 'Konu yok'
Selamlar Arkadaşlar Levon Tanıtmış ihtiyaci olanlar için linki bırakıyorum.
inceleme videosu :Ürün linkleri : https://www.atombilisim.com.tr/arama?q=ocean&category=Tüm+Kategoriler
- barbarianking
- Cevaplar: 130
- Forum: Yurt İçi Alışverişi
dragos marka şeye kart takmam
kasa masa olsa neyse
bak yukarda lian li falan var
hiç maceraya gerek yok 3 kuruş için.
Başka forumlarda da fps kaybı, görüntü gidip gelmesi ve kablonun aslında PCIe 3.0 olması hakkında konular var. Bir araştırın isterseniz.
Gençler almayın kasayla beraber hediye etmişlerdi, kendileri söylediler tavsiye etmiyoruz diye.
İptal ettim eyvallah
Arkadaşlar riser kabloda 300 500 den kaçmayın gerekirse 2k verin iyi bi kablo olsun. Benim kasamda deepcool ch780 ile gelen riser kablo var ona rağmen bazen optimizasyon ve performans sorunları yaşıyorum. Özellikle riser kullanacak arkadaşlar biostan riser versiyonunuzu mutlaka işaretleyin eğer riser kablo ve birden çok ssd varsa anakartınızda bu durumda da bant genişliği problemi yaşanıyor. Dikkat edin derim.
Senin yüzünden iptal ettim![]()
Valla 3.0 muhabbetini görünce arkadaşın iptal ettimgeçen gün R0G 4.0 buldum İstanbul'daydı alamadım. 2-2.5 civarına düşse Lian li yi çekerim de düşmüyor o kadar
Bir de ekran kartı önceki kasadan kalma zaten 6750xt. Sen böyle diyince önce onu değiştirmek lazım da dedim şimdi haklısın![]()
![]()
Koca yürekli adamEvet saygı değer forum sakinleri. Endişelerinizi anlıyorum. Ürün bugün elimde. Sırf denemek ve gerekirse rehber olmak için edindim. Pcie 4.0 olarak geldi. Teyit edebileceğim bir yer bilmiyorum. Söylerseniz bakarım. Furmark 0 fps kaybı ile günü tamamladık. Alanlara hayırlı olsun. Umarım üzmez. Alıntılama sebebim yorumu ve kısa deneyimi görmeniz içindi uzun süre kullanır mıyım sanmam? Topladığım sistemle gidecek. Sorun olacağını düşünmüyorum ama olursa tekrar sizi alıntılayacağım. Sevgiler saygılar iyi forumlar.
![]()
Gpu-z indirip furmark açıkken gpu-z'nin ekran görüntüsünü atabilirsiniz buraya. PCIe hızı yazar orda.İstediğiniz testleri yazın yapalım
O cpu z hocam bu olacak arkadaşın dediğiBuyrun var mı başka testimiz
Karta bir zararı olacağını düşünmüyorum performans ve uzun ömürlülük açısından üzebilir şu an f/p en iyi lian li 3k civarı alınabilir alternatif benim kullandığım dark tavsiye edebilirim dragos konusunda pek bilgim yok sadece yorumlarda bazı arkadaşlar pcie 3.0 geldiğini yazmıştı o nedenle almadım tekrardan dark sipariş etmiştim .4080 i takmaya güvenemedim![]()