Sipariş geçecem şimdi acil yardım parçalar uyumlu mu ?

Rgb çok şart değilse üstteki arkadaşında attığı ramlerden dün aldım aradaki farkı diğer parçalarına ayırabilirsin

Hocam ram olarak şu modelde senin alacağının aynısı fakat daha uygun. https://muyubi.com/urun/kingston-rgb-32g-2x16-6400-d5-kf564c32bbeak2-32tr/?ref=akakce&v=1.69.3

Bu arada Lexar Ares ramler daha hızlı onların tipini mi beğenmedin ? Hemde daha ucuz.
hocam her mağazadan almıyorum. tebilonu gözüme kestirdim oradan alacaktım kingstonu. lexar konusunda ise haklısınız. zaten ilk onu alacaktım da stokları bitti. kingston ile devam artık. bu arada konu detayında attığım parçalar uyumlu mu birbiriyle ? yanlış parça almayim

hocam her mağazadan almıyorum. tebilonu gözüme kestirdim oradan alacaktım kingstonu. lexar konusunda ise haklısınız. zaten ilk onu alacaktım da stokları bitti. kingston ile devam artık. bu arada konu detayında attığım parçalar uyumlu mu birbiriyle ? yanlış parça almayim
Uyumlu olmaya uyumluda baştada dediğim gibi bence 9850 yerine 9800x3D tercih edebilirsiniz. anakart olarakta 19 20k lık bir anakarta gerek varmı bilemedim en azından yine b850 rog strix olan şuna bakabilirsiniz https://www.hepsiburada.com/asus-ro...fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.78.3.
Bu arada tebilondan alışveriş yapmanızın özel bir sebebi varmı acaba merak ettim? Yoksa tek olay adını sanını bildiğimiz satıcılar olması yeterlimi ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ha bide vision compact yerine lian li mini v2 de tercih edebilirsiniz bana göre daha estetik tabi zevk meselesi ama çok aşırı büyük kasaları sevemedim bi türlü.

Uyumlu olmaya uyumluda baştada dediğim gibi bence 9850 yerine 9800x3D tercih edebilirsiniz. anakart olarakta 19 20k lık bir anakarta gerek varmı bilemedim en azından yine b850 rog strix olan şuna bakabilirsiniz https://www.hepsiburada.com/asus-rog-strix-b850-f-gaming-wifi-amd-b850-am5-ddr5-8000-dp-hdmi-4x-m2-usb3-2-gen-2x2-wifi-7-bt-aura-rgb-2-5gbit-lan-atx-p-HBCV00007MO0TA?magaza=Hepsiburada&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc:hb-ecom.sr:akakce.md:pricecomp&utm_content=agnm:hb&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.78.3.
Bu arada tebilondan alışveriş yapmanızın özel bir sebebi varmı acaba merak ettim? Yoksa tek olay adını sanını bildiğimiz satıcılar olması yeterlimi ?
Hocam şöyle açıklayim

1- İşlemciyi 9850x3d seçmemin sebebi 600 hertz monitörümün olması. cs2'de stabil 600 üstünü görmek istiyorum. her fps önemli yani takıntı oldu biraz :D

2- anakart olarak sizin attığınızı da alabilirim fakat benim attığımda Q-CODE bulunuyor. Bu özellik benim için önemli. o yüzden onu seçtim

3- tebilonu seçmemin özel bir nedeni yok. kurumsal bilindik bir mağaza olduğu için riske girmek istemiyorum

Hocam şöyle açıklayim

1- İşlemciyi 9850x3d seçmemin sebebi 600 hertz monitörümün olması. cs2'de stabil 600 üstünü görmek istiyorum. her fps önemli yani takıntı oldu biraz :D

2- anakart olarak sizin attığınızı da alabilirim fakat benim attığımda Q-CODE bulunuyor. Bu özellik benim için önemli. o yüzden onu seçtim

3- tebilonu seçmemin özel bir nedeni yok. kurumsal bilindik bir mağaza olduğu için riske girmek istemiyorum
Hocam öncelikle XANTARES abimizin şöyle bir sözü vardır duymamış olabilirsiniz; "600 HZ monitörler çok gereksiz sstabil 600 fps alamıyoruz ki".
Yani xanti abimiz bile bunu diyosa bir haklılık payı vardır diye düşünüyorum. POST CODE konusunda haklısınız asus biraz cimri davranıyor bu konuda. Bana göre hepsiburada satıcılı ve amazon satıcılı firmalar en problem yaşamayacağınız firmalardır. İncehesap tebilon vs. bunlar 2. sırada geliyor. Birde 9950x3D2 versiyonu çıktı. 9800x3D lerin de 2. versiyonu yani 196 mb önbellekli versiyonlarının çıkması yakındır. İdarelik 7800x3d bile alabilirsiniz aslında.

Hocam öncelikle XANTARES abimizin şöyle bir sözü vardır duymamış olabilirsiniz; "600 HZ monitörler çok gereksiz sstabil 600 fps alamıyoruz ki".
Yani xanti abimiz bile bunu diyosa bir haklılık payı vardır diye düşünüyorum. POST CODE konusunda haklısınız asus biraz cimri davranıyor bu konuda. Bana göre hepsiburada satıcılı ve amazon satıcılı firmalar en problem yaşamayacağınız firmalardır. İncehesap tebilon vs. bunlar 2. sırada geliyor. Birde 9950x3D2 versiyonu çıktı. 9800x3D lerin de 2. versiyonu yani 196 mb önbellekli versiyonlarının çıkması yakındır. İdarelik 7800x3d bile alabilirsiniz aslında.
Çok teşekkür ederim hocam fikirleriniz için

32gb rame 29k verecek agah gülerimmmm
96gb ddr5 21,600 liradan 10 tane aldım geçen ay arkadaşların hesaplarıyla aldım 7-10binden 64gb ddr5 ramler aldım 10 tane felan neyse sözüm siz varken piyasa düşmez ahahaha

Bu ne kadar egoist bir yazı hocam? :)

Bunları söylemenizin konu sahibine faydası nedir? Fırsat yakalamış almışsınız anladıkta, bu şekilde alakasız böbürlenmenizi anlayamadım.

O halde şöyle yapın. Uygun fiyata aldığınız onlarca ram'den bir seti arkadaşa uygun fiyata verin de sizin deyiminizle 29k saçma paralar vermesin. Piyasanın düşmesine de faydanız olsun :)

Son düzenleme:
Geri