🔥İndirim Ocypus Sigma L36 PRO 360MM - 4890 TL (EKRANLI) (FİYAT DAHA DÜŞTÜ 2x)

Thermalright Trofeo Vision'ı iade ettim, aklım bu arkadaşta kaldı. F/P güzel duruyor. Kullanan arkadaşlar var mı? Beyaz bir sistem topladım, tek eksik sıvı soğutma kaldı. Hem performanslı hem de bu model gibi güzel bir ekranı olan soğutucu önerilerinize açığım. :D

Kasa: Montech King 95 Pro W

Thermalright Trofeo Vision'ı iade ettim, aklım bu arkadaşta kaldı. F/P güzel duruyor. Kullanan arkadaşlar var mı? Beyaz bir sistem topladım, tek eksik sıvı soğutma kaldı. Hem performanslı hem de bu model gibi güzel bir ekranı olan soğutucu önerilerinize açığım. :D

Techpowerupta testleri olan bir ürünse kötü olma ihtimali genelde olmuyor.

Thermalright Trofeo Vision'ı iade ettim, aklım bu arkadaşta kaldı. F/P güzel duruyor. Kullanan arkadaşlar var mı? Beyaz bir sistem topladım, tek eksik sıvı soğutma kaldı. Hem performanslı hem de bu model gibi güzel bir ekranı olan soğutucu önerilerinize açığım.

Niye iade ettin kanka

Fanları bayağı bir sesliymiş, fanları sessiz olsa alabilirdim görüntüsü için :D

Marka kötü bir marka değil arkadaşlar bu soğutucu üst seviye bir soğutucu yani öyle dandik değil. Ocypus markası türkiye de bir süre olan bir marka ancak stokları tükendiği için bir anda silinmişti şu sıralar çoğu ürününe stok geliyor.

techpowerup ta incelemesi var fiyatına göre çok iyi duruyor.

Max yükte işlemciyi 262-263w civarında tutabiliyor.

Ortalama bir ''oyun'' işlemcisi 150-160w civarında olur (örn : 7800x3d , 9800x3d , 9700x)
150w performansını buradan görebilirsin bence müthiş.

-------------------------

Bu da lga1700 soket yani intel işlemci sonuçları yine çok iyi.

Evet ben yeterince fazla bilgi verdim forumda güncel olarak foto atılmıyor eğer atılsaydı incine cıncına kadar araştırıp buraya koyardım insanların kafasında soru işareti kalmaması adına ancak elimden geldikçe sonuç odaklı davrandım şimdilik. Ses konusunda ortalama bir sese sahip bazı arkadaşlar full yükte çok sesli çalıştığını söylemişler ancak kim sıvı soğutucusunu full yüke sokacak kadar zorlayabilir ? kimin sıvı soğutucusu full yükte sessiz :D

Düzenleme/Ekleme:
Ben bu yorumların hepsini fiyatına göre yapıyorum yoksa tabii ki daha iyi soğutucular var belirtmek isterim.
Benzer fiyatlarda arctlic lf3 var o yüzden onunla minik bir karşılaştırma yapacağım. (en iyi aio benim için)

(biraz amatör oldu kusura bakmayın :D)

Ekran Amoled mi merak ettim ?

Fanları arctic lf3 ten daha sessiz bu arada :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

IPS hocam.
PRO ile düz farklı, PRO modelindeki fanlar gündelik kullanım için fazla sesli öyle kullanılmaz zaten.

Techpowerupta testleri olan bir ürünse kötü olma ihtimali genelde olmuyor.
Thermalright tarafında hem estetik hem de performans açısından güzel modeller var ancak GamingGen (Beta Plus) nedeniyle tekrar satın almaya açıkçası gönlüm el vermiyor. İşin içine ekran girince pek fazla alternatif kalmıyor. Pompa konusunda kötü görünmüyor ancak fanlardan şüpheliyim biraz. Tam yükte bayağı bir sesli olduğunu gördüm bir testte, tam yükte kullanmayacağım için bir problem olacağını sanmıyorum. Fiyatına bakarsak bunu alıp gerekirse fan seti almak da mantıklı gibi görünüyor.

Niye iade ettin kanka

Açılmış ürün gönderdiler;
Amazon gönderici, Beta Plus satıcılı ThermalRight Trofeo Vision 360 W siparişim az önce teslim edildi. Sağ olsunlar jelatini açılmış, içerisinde kullanım kılavuzu bulunmayan, kutuya tekrar yerleştirilmiş bir ürün gönderdiler. Depodan alsam muhtemelen daha özenli ve güvenli bir alışveriş olurdu. :)

PRO ile düz farklı, PRO modelindeki fanlar gündelik kullanım için fazla sesli öyle kullanılmaz zaten.
Bence sesi ortalama testlere baktığımızda. lf3 ile karşılaştırma sebebim en iyi soğutucu her şeyi kattığımızda.

Bence sesi ortalama testlere baktığımızda. lf3 ile karşılaştırma sebebim en iyi soğutucu her şeyi kattığımızda.
Düz LF3 var bende ona göre çok sesli kalıyor muhtemelen.

9800 x3d için Phantom evo düşünüyordum aslında kule tipi. Bu daha mı mantıklı sizce soğutma performansı olarak

Güzel olacağına inanıyorum, siparişi verdim. Konu için teşekkürler. @jombo :)

1776626915338.webp

Geri