M2 veya sata ssd önerisi f/p

R1xy

80+
Reaksiyon skoru
14
Günaydın. Geçen sene parçalarımı yükseltim fakat depolamaya hiç ellemediydim. fakat şu son zamanalrda bilgisayar baya sıkıntı bi hal almaya başladı açılması 5 dk sürüyor, kendine gelmesi 10dk sürüyor.uygulama açarken donmalar, takılmalar oluyor hatta bazen sesler takılıyor vs o yüzden artık bi ssd ye geçme vaktinin geldiğini düşünüyorum. 1tb hardisk kullanıyordum m2 ssd geçmek istiyorum ama hem çok pahalı hemde anakrtımda m2 yuvası yok. dönüştürücü felan öneriyorlar ama zaten hızlar sınırlandığı için çok gerek duymadım ( tabi gene m2 için önerileriniz olursa açığım) o yüzdeen sata ssd düşünoyrum çok bi bütçem yok 2-3k (daha düşük olursa benim için iyi olur) fazla veremem bana bu fiyat bandında önerebilceğiniz ssd nedir? boyut olarak da 1tb istiyorum ama şu takılmalardan kurtulmak için belki mecbur 500gb felan albilirim.

not: anakartı da yükseltebilirim belki eğer fp önerebilceğiniz anakart da olursa ek olarak söyleyebilrisiniz.

sistem:
1660ti
r5 3600
a320m a pro
2x8gb ram
550w psu

dönüştürücü ile m.2 mantıklı satadan bin kere daha iyidir , alacaksan ikinci el m.2 ssd temizinden bulunabilir 2.5k-3k civarına 512gb

dönüştürücü ile m.2 mantıklı satadan bin kere daha iyidir , alacaksan ikinci el m.2 ssd temizinden bulunabilir 2.5k-3k civarına 512gb
2. El depolama da pek güveilir gelmiyor açıkcası :D temiz varsada benim onu araştırmaya pek vaktim yok eğer sıfır olursa daha iyi olur benim için

2. El depolama da pek güveilir gelmiyor açıkcası :D temiz varsada benim onu araştırmaya pek vaktim yok eğer sıfır olursa daha iyi olur benim için
sıfıra bulman çok zor ikinci elden bulursun iyi bakarsan , 20tb yazılmışları falan 3kdı galiba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,422
Üyeler
193,030
Son üye
Mefetty
Geri