Rehber Güncel parçalar ile F/P bilgisayar toplama rehberi (26.04.2026)

Kral ana kartı sen kullanıyon ya hani sorunsuz diye bilmemen gerekiyor emin olman gerek wflklwqlgkşqwkşlewq
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hepinize teşkür ediyorum arkadaşlar öneri ve eleştirileri kabul ediyorum haberiniz olsun , eklememi istediğiniz şeyler varsa mümkünse kaynak verip atın.
bios güncellemesi ile sorunsuz 🐺

Eleştirim yok şuan önerdiğin parçaları sorunsuz kullanıyorum sağol

Konu güncellendi arkadaşlar beyaz parçalara odaklı eklemeler yapıldı yakında psu ve kasa için de beyaz eklemeler yapacağım.

Öyle hızlı bir göz gezdirdim de inno3d 5070 ti için ssf değil demişsin halbuki bulabileceğin en küçük 3 fanlı 5070 ti modelidir kendisi :) daha sff i yok yani :kekw:
300x116x41 ölçüleri

Öyle hızlı bir göz gezdirdim de inno3d 5070 ti için ssf değil demişsin halbuki bulabileceğin en küçük 3 fanlı 5070 ti modelidir kendisi :) daha sff i yok yani :kekw:
300x116x41 ölçüleri
Genelde 2 fanlı modelleri iyi oluyordu 3 fanlıda SFF lerden bile küçük yapmışlar garip bilgilendirme için teşekkürler.

300x116x41 ölçüleri
O kısmı düzenledim SFF kartlar arasında en iyisi hangisi bi bilgin var mı ? en iyisi değil de en f/p olanı sana da yer verdim konuda bilgilendirdiğin için.

Son düzenleme:
Dostlar konuda neler görmek istiyorsunuz belirtir misiniz ? şu şu olsa daha iyi olurdu veya şu şöyle olsa daha iyi olurdu gibi.

Alıntıyı görüntüle

Bence en f/p Asus dual

Emeğinize sağlık
Ekledim ve konuda sana yer de verdim güncellemeler kısmına bakabilirsin teşekkürler kaynak sunduğun için.

Ekledim ve konuda sana yer de verdim güncellemeler kısmına bakabilirsin teşekkürler kaynak sunduğun için.
Ha bu arada konu güncellendi arkadaşlar bakabilirsiniz eksik bir şey bulursanız söyleyin.

şimşek McQueen 🤑🤑🤑
Hemen ekleyeyim.

Ellerinize sağlık güzel bir rehber olmuş.

Bilgilendirmeler çok güzel ama dezavatajları da eklenebilir bir tık daha mesela; colorful marka anakartlar am5 9 serisi işlemcilerde sürekli bios update istiyor aksi halde pc kapatıyor vb detaylar eklenirse daha iyi olur aksi halde çok iyi bir konu olmuş emeğinize sağlık.

Bilgilendirmeler çok güzel ama dezavatajları da eklenebilir bir tık daha mesela; colorful marka anakartlar am5 9 serisi işlemcilerde sürekli bios update istiyor aksi halde pc kapatıyor vb detaylar eklenirse daha iyi olur aksi halde çok iyi bir konu olmuş emeğinize sağlık.
Teşekkür ederim , elimden geldikçe dezavantajı olmayan ürünleri ekledim ancak colorful ana kartlar için ayrıntı geçeceğim teşekkürler.

teşekkür ederiz colorful hakkında bios ile ilgili bilgilendirme geçmek gerekiyordu

Geri