Biri iptal olursa pek anlamı yok benim için 2x8 den 2x16 ya geçmek için almıştım. Kit de vardı hatta daha ucuzdu da yediler stoğunu buna yetiştik.olmaz büyük ihtimalle en fazla biri iptal edilir
Gelir hocam, vatan bilgisayar öyle iki yüzlülük yapmıyor.2 tane tanesi 1700den aldım bakalım inşallah gelir.2x8GB alıcaktım onun stoğu bitti.Alıntıyı görüntüle
Ya kral ne şubesi ne uygulaması, bu ram şuan sahibinden de %200 kar ile yeni satıcısını bekliyor.GSKILL 32GB (2x16GB) TZ5 Royal Silver RGB DDR5 6000MHz CL28 1.40V Dual Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
GSKILL 32GB (2x16GB) TZ5 Royal Silver RGB DDR5 6000MHz CL28 1.40V Dual Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
şunları şubeye gitsek alabiliyomuyuz sadece uygulamaya özelmi
bence iptal et ihtiyacın yoksaagalar ddr4 ve ddr5 aldım iade gelir mi? onaylandı yazıyor. ddr5 ihtiyacım vardı ddr4'ü aceleden aldım. iptal olma ihtimali varsa ddr5'e zarar gelmesin iptal edeyim ddr4'ü
hangi mağazamağazaya gittim fakat mağazadakileri de onlinedan satmışlar RAM’ler oradaydı satış faturalarini gösterdi adam