Yardım Oled monitör ekran temizliği

misemise

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
292
Arkadaşlar oled monitör aldım gigabyte mo27u2 çocuklar parmak izi yapmış ekranı daha 1 haftalık titiz biriyim nasıl temizleyebilirim kutudan bez falan çıkmadı bez ve solüsyon kullanan varsa tavsiye arıyorum

fo32u2 yi düz su ve mikrofiber bezle temizliyorum ben ama çok bölgesel olarak

bendede parmak ızı ve toz toploma oluyor mıkrofıber bezı hafıf ıslatıp ekranı temızle bolgesel sekılde

Hocam, ben mikrofiber bezin üstüne saf su kullanıp genelde iz olan yerleri tek yöne olacak şekilde hafifçe silip kuru bez ile üstünden geçiyorum. Saf su yoksa arıtma suyu kullanabilirsin. İlk zamanlar her gün siliyordum, bu şekilde 5 aydır kullanıyorum, hiçbir çizik yok. Eğer mat kaplama bir OLED monitörünüz varsa daha az temizlemeye dikkat edin, mat kaplamalar biraz daha hassas sürtünme ile ömürleri azalabiliyor ve önemli bir uyarıda bulunayım: Musluk suyu kullanmayın, uzun vadede kötü ve kalıcı izler bırakabilir.

Glossy kaplama var mönitörde mikrofiber bez tavsiye edebilirmisiniz birde izopropil alkol kullanmaya gerek var mı

Arkadaşlar oled monitör aldım gigabyte mo27u2 çocuklar parmak izi yapmış ekranı daha 1 haftalık titiz biriyim nasıl temizleyebilirim kutudan bez falan çıkmadı bez ve solüsyon kullanan varsa tavsiye arıyorum
Herkesin dediği gibi saf su + mikrofiber bez çözer işi.

Geri