canka
80+
- Reaksiyon skoru
- 22
arkadaşlar merhaba bazı nedenlerden dolayı ekran kartımı daha düşük seviyeye çekme kararı aldım. xfx 9070 xt + r7 7800x3d kombinasyonu beni hiçbir oyunda 2k da veya 4k da üzmedi ama 1080p çözünürlüğe düşeceğim için çok extra bir kart gibi geliyor daha sonra belki yine yükseltmek isterim ama şuan maddi ihtiyaçlarımda olduğu için düşürmekte kararlıyım. işlemciyi değiştirmek istemiyorum. lol , valorant ve fm26 oynuyorum bu oyunlarda beni üzmeden ve darboğaz yapmadan oynatacak 2. el bir ekran kartı öneriniz var mı ?
amd nin arayüzünü beğenmediğim için artık bir amd ekran kartı istemiyorum nvidia bana daha kolay geliyor belkide alışkanlıklarımdan dolayıdır.
2. el 3070ti - 2.el 3060 ti gibi kartlara yönelmek istiyorum dar boğaz yapar mı ?
birde ekran kartımı alalı 3.5 ay oldu itopya garantili kfg tam durumda sizce ne fiyat biçmeliyim?
amd nin arayüzünü beğenmediğim için artık bir amd ekran kartı istemiyorum nvidia bana daha kolay geliyor belkide alışkanlıklarımdan dolayıdır.
2. el 3070ti - 2.el 3060 ti gibi kartlara yönelmek istiyorum dar boğaz yapar mı ?
birde ekran kartımı alalı 3.5 ay oldu itopya garantili kfg tam durumda sizce ne fiyat biçmeliyim?