Uçakta kasa taşınacak ne yapmalıyım?

Mslx

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhaba 1 gün sonra uçuşum var makedonya samsun. kasamın içindekileri çıkartıp Anakart hariç paketledim valize loydum valizde sıkıntı olmaz ama boş kasamı uçağa alırlarmı yardımcı olurmusunuz teşekkürler..

kabin içi bagaja sığıyorsa neden olmasın. Kabin içi bagaj ölçülerine uyduğu sürece sorun olacağını sanmıyorum sadece camına dikkat edin hafif bir darbe de patlar. Uçakta türbalansa girdiği için riskli bana göre

kabin içi bagaja sığıyorsa neden olmasın. Kabin içi bagaj ölçülerine uyduğu sürece sorun olacağını sanmıyorum sadece camına dikkat edin hafif bir darbe de patlar. Uçakta türbalansa girdiği için riskli bana göre
Camını almayacağım yanıma ama uçak altı vermeyi düşünüyorum olurmu?

Camını almayacağım yanıma ama uçak altı vermeyi düşünüyorum olurmu?
valizlerı üst üste koyuyorlar sıkıştırıp. Eğilme v.s durumu olabilir ona dikkat edin. Kasanın içi tamamen boş olsun gümrükte sıkıntı yaşamamak için.
Kasa tr de daha ucuz değil mi? ne aldınız ki

Ben bilgisayarımı demonte bile etmedim. Bilgisayar içine gazete vb. kağıtlarla boşlukları doldurup parçaların hareket etmeyecek şekilde sıkıştırma yaptım. Sonra kasadan daha büyük bir koli bulup içine köpük, patpat vb. malzemelerle kasanın etrafını dolduracak şekilde yerleştirdim. Koliyi streç film ile sarmayı unutmayın yoksa havayolu kabul etmeyip sizi kutuların sarılması için paralı bir yere yönlendirir aklınızda olsun.

Yanınızda parçaların mutlaka faturaları olsun bazen gümrük sizi kenera çekiyor bu ürünü satın mı aldın oradan yoksa senin mi diye kanıtlamakla uğraşıyorsun sık sık yurt dışına gidip geldiğim için söylüyorum. Kaç kere kenara çekip çantamı açmamı istediler dersen bir kere oldu ama taktılar işte gerçi benim ki kahve makinasıydı ama kasa ve parçaları için aynısını çekebilirler toplu mal olduğu için..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,005
Üyeler
192,854
Son üye
Smhtyl
Geri