80-90k bütçem var sitem toplamak istiyorum genelde beyaz bileşenleri tercih edicem ekran kartını rtx serisinden işlemciyide amd düşünüyorum sizin fikirleriniz nedir önerebileceğiniz parçalar nedir?
80-90k bütçem var sitem toplamak istiyorum genelde beyaz bileşenleri tercih edicem ekran kartını rtx serisinden işlemciyide amd düşünüyorum sizin fikirleriniz nedir önerebileceğiniz parçalar nedir?
İnsanların sırf marka olmasından dolayı belirli parçalara haddinden fazla para verdiğini düşünüyorum o yüzden böyle bir konu açma gereği duydum ve canım sıkıldı xd. İlk önce anakartlardan başlıyoruz. Parçaların linklerini elimden geldikçe epeyi kullanarak atacağım çünkü detaylı bilgi var almak isteyenler sadece benim sözüme güvenip değil bir de inceleyerek alsın. Konuyu elimden geldikçe güncel tutmaya çalışacağım eleştiri ve parça önerisi yapmaktan kaçınmayın önerilerinizi bekliyorum.
Konuya destek olanlar/yapanlar : @jombo @K1dot
...
önerdiğim tüm parçalar burda. Fikrim ise bilgisayar piyasası bu halde iken beyaz parçaya bulaşılmaz.
Beyaz olursa 5070 lere düşersin.
İkinci el bile 80 90 K kaliteli 5070ler
Enucuzsistem.com a bakabilirsin güncel hazır sistem fiyatlarını listeliyor. Forumdan bir arkadaşımızın sitesi.