Telefon Aldım ama Kararsızım

T4RIK

80+
Reaksiyon skoru
46
12-13k bütçem vardı redmi note 14 pro 4g modelini 12600 TL ye satın aldım fakat ürünün 4g modeli hakkında pek cok olumsuz yorum okudum, günlük kullanımda bile kastığından bahsetmisler ürün bugün teslim edilecek kargoyu alıp iade mi etsem yada direkt kargoyu almayıp geri iade istesem mi bilemiyorum. cmf phone 1 almak istiyorum hangisi daha mantıklı olur cmf phone 1 mi redmi note 14 pro 4g mi dedikleri kadar donma sorunu vs oluyorsa sıkıntı

Cmf phone 1 kullanıyorum sahiden her açıdan memnunum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sorunuz olursa yardımcı olurum

O kadar olmaz diye düşünüyorum , he diyelim oldu nova launcher alırsın 10 liraya özelleştirmeni yapar krallar gibi kullanırsın

12-13k bütçem vardı redmi note 14 pro 4g modelini 12600 TL ye satın aldım fakat ürünün 4g modeli hakkında pek cok olumsuz yorum okudum, günlük kullanımda bile kastığından bahsetmisler ürün bugün teslim edilecek kargoyu alıp iade mi etsem yada direkt kargoyu almayıp geri iade istesem mi bilemiyorum. cmf phone 1 almak istiyorum hangisi daha mantıklı olur cmf phone 1 mi redmi note 14 pro 4g mi dedikleri kadar donma sorunu vs oluyorsa sıkıntı
İade et o fiyata o işlemci ne dalga geçmişler resmen. A17 bile daha güçlü bundan ki o fiyata A26 bile alırsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,524
Üyeler
193,070
Son üye
kadirs34
Geri