❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

Eee beyler aradık vatanı 16:00 dan sonra iptaller olacak dedik güldünüz, ciddiye almadınız :) sanki sizin malınızı kıskanan var. Alanlar aldı olum hepsi sahibinden de ilanda zaten, herkesi kendiniz gibi kıskanç fesat sanmaktan vazgeçin artık.

Bir şey biliyoruz ki söylüyoruz işte, dediğim gibi de oldu.
Ulan yeni hesap açıp gelmiş tam faresin :D

Bence bu mağaza ile web stoklarını entegre edemediler örnek bir ürün var bunu hem magazadan satışı geçti hem webden 1 ürüne 2 satış oldu
%99 bu oldu, yine muadil ürün önerirler iptal olanlar uğraşırsa çözüyorlar
aman dikkat edin gönderdikleri ürünler teşhir çıkabiliyor ram soğutucusuna falan iyi bakın plastiği kırılmış vs

Bence bu mağaza ile web stoklarını entegre edemediler örnek bir ürün var bunu hem magazadan satışı geçti hem webden 1 ürüne 2 satış oldu
Bende böyle düşünüyorum. Muadil ürünüde vermemek için tacir ibaresini kullandılar gibi geliyor. Yarın bilgilendirme verilecek dediler bakalım ne diyecekler.

%99 bu oldu, yine muadil ürün önerirler iptal olanlar uğraşırsa çözüyorlar
aman dikkat edin gönderdikleri ürünler teşhir çıkabiliyor ram soğutucusuna falan iyi bakın plastiği kırılmış vs
Geçenki indirimden tecrübeliler mağazadan çekmiştir 5 er 10 ar tane

İptal olan arkadaşlar ağırlıklı bu ürün mü?

Ekler

• IMG_0583.webp
    IMG_0583.webp
    77.8 KB · Hit: 82
Kesinlikle katılıyorum, parçalı şekilde ddr4 sistemim var onu bitirmeye çalışıyorum. Diğer ddr5 ler de hazırda ramsiz olana gidecekti. Ddr5 iptal yemiş, çokmi da üzülmedim ama bu işin sorulmadan kafalarına göre ve sebepsiz yapılması sinir ediyor. Geçen seferxe aynısı oldu, stok yok dediler, hatalı fiyat dediler, birden fazla almışsınız dediler. Geçen seferxe pahalı olanları yolladılar, ben iptal ettim tek tek. O sırada 5er li yollananlar mağazadan toplayanlar vardı. Yine aynısı olmuş.
Hocam şimdi Vatan’la konuştum beyefendi ram kategorimizde sadece tüm REMler için bir adet aldığınızda yollanır diye dümen yapıyor en fazla iki adet yollanır diyor dedim niye direkt iptal ettiniz yerine muadil ya da üstü bir ürün verin dedim yok stok kalmadı gözüküyor vs falan dedi işte

Geri