Önemi yok sonraki dönemden düşüyorlar onu. (iade olursa)Arkadşalar benim kartın kesim tarihi dündü siparişin ilk taksidini ödedim. Bu yüzden iptal edemiyor olabilirler mi sizce
2 siparişte 3 adet ürün aldım faturalandırıldı herhalde dönmez burdan.bende de fatura var kargo yok![]()
Hocam aynı hesaptan mı geçmiştiniz? Ramlar ddr4 müydü?2 siparişte 3 adet ürün aldım faturalandırıldı herhalde dönmez burdan.
Var ben. Hala onay bekliyor.Hala hiç bir mesaj mail gelmeyen red onay gelmeyen arkadaşlar var mı benim gibi
Ben 28700 e aldığımı 30 a sattım yapay zeka işi ile uğraşıyorum dedi ama iki kat fiyat koymakta çok vicdansızlik 3-4 neyse demillet gerçekten fırsatçı 13 e alıp 30 a ilana koymuşlar sahibinden de hepsine sallıyorum
4 hocamddr4 mü ddr5 mi?
ne ram üreticisi o kadar para kazanıyor ne vatan bilgisayar bizim milletimiz gerçekten karakter yoksunu ihtiyacım var bunlar yüzünden ram alamadık stok erittiler ddr5 sisteme geçmeye çalışıyorum öğrenci halimle piyasanın içine ediyorlar gerçektenBen 28700 e aldığımı 30 a sattım yapay zeka işi ile uğraşıyorum dedi ama iki kat fiyat koymakta çok vicdansızlik 3-4 neyse de
1x16 gb DRR4 ALDIM 2 ADET ikiside kargoda şu an4 hocam
Hocam aynı hesaptan mı geçmiştiniz? Ramlar ddr4 müydü?
evet hocam tek hesap iki farklı sipariş DDR4 ramlerHocam aynı hesaptan mı geçmiştiniz? Ramlar ddr4 müydü?
Muhtemelen yarın aranıp muadil ürün teklif etceklerVar ben. Hala onay bekliyor.
Ama veya mail falanda gelmedi.
Bana sallama ben 2x8 i 3.5 dan aldım 5 e koycam herkes nasiplensin diyemillet gerçekten fırsatçı 13 e alıp 30 a ilana koymuşlar sahibinden de hepsine sallıyorum