gamepad baya uygundu herkes ona odaklanmışKaplan gamepad den sonra bunu paylaştı anca düştü foruma![]()
Rahat besler ama 9950X3D2 çıkışı gelmişken hemen hemen 9950X3D biraz yazık olur gibi hocam.Sistem topluyorum 9950x3d abartı mı olur buna yoksa uyar mı
yeni sapphire nitro aldım b850 atx iade edip bunu almaya değer mi taksitsiz vallahi karar veremedim.gamepad baya uygundu herkes ona odaklanmış
Fiyatları belli oldu muRahat besler ama 9950X3D2 çıkışı gelmişken hemen hemen 9950X3D biraz yazık olur gibi hocam.
Asrock un x870 modelidey di o durum. Bios update ile çözüldü. Bunda bir şey duymadım ama tabi hangi marka model de ne olacağı bilinmez şansa hiç bir şeyle karşılaşmayabilir de kişi. Farklı bir markada sorun da yaşayabilir.9800x3d ve rtx5080 ile kullanacağım anakartın yeterli olacağını düşünüyorum ama, bazı anakartlarda problem oluyormuş sanırım geçenlerde bir anakart paylaşımında yorumları okumuşumtum işlemciyi yakıyor (bios update ile çözülüyormuş sanırım) diye . Bu üründe bu tarz bilinen kronik veya problemli durumlar var mı?
![]()
Gigabyte X870 EAGLE WIFI7 8000mhz(OC) RGB M.2 AM5 ATX Anakart
Gigabyte X870 EAGLE WIFI7 8000mhz(OC) RGB M.2 AM5 ATX Anakart fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Son 1 yılın en düşük fiyatı çökün.
-2x 7+2+2 55A DrMOS şeklinde faz dizilimi var.
-8 Adet Type A, 2 Adet Type C girişi mevcut.
-PCI 5.0 GPU girişi bulunuyor.
-1 Adet Gen 5, 2 Adet Gen 4 SSD destekliyor. (2. Gen 4 yuvasına SSD takarsanız hız yarıya düşüyor En verimli olan 2 adet ssd kullanmak)
var ya hocam.![]()
AM5 Motherboards Sheet (X870/X670/B850/B650/B840/A620)
docs.google.com
Güzel anakart bakılabilir ama m2 kısmında soğutucu olmaması biraz beni rahatsız eder
X serisi anakartlar faz değerlerinin yüksek olması sebebiyle oc yapılmaya uygundur ve yüksek güç isteyen cpu lar için tercih edilir.Peki diğer anakartlardan üstün müdür
Soğutması en iyi olan b850m-plus ama micro ATX görüntü olarak dert etmiyosan onu alabilrisin. Sonra gigabyte sonra b850m-e.Bunlardan hangisini tavsiye edersiniz 3d 9. nesil işlemci kullanımına kadar yormasın 1 tane pcı5m2 desteklesin 3 tane usb bağlıyorum hadi ihtiyaç durumunda 4 diyelim ekstra type c telefon bağlıyorum gerisi performanslı olsun kafi bu fiyatlar bunlara verilmeli mi yoksa gereksiz kartlar mı.
ASUS TUF Gaming B850M-E
ASUS TUF GAMING B850M-PLUS
Gigabyte X870 EAGLE
Gardaşım ben yeniyim sistem topliyacam bu ana kart iyi mi