🔥İndirim Gigabyte GS25F2A 24.5" 1 ms Full HD IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü 🔥 4.999 TL 🔥

Michael_Scofield

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,367
Daha Önce Bu Konuda Bahsetmiştim Güzel Ürün Alınır.

Son düzenleme:
d8b178e2eaa651041e3375710505884e.webp

tam para harcayasım vardı şeytan nasıl dürtüyor var ya lenovo 25-10'dan sonra riske giresim gelmiyor.

tam para harcayasım vardı şeytan nasıl dürtüyor var ya lenovo 25-10'dan sonra riske giresim gelmiyor.
Bırak ihtiyaç yoksa çarçur etme lazım olur (neden diye sorma)

birisi bana yenileme hızıyla kalitenin ne alaka olduğunu anlatabilir mi daha sonra da gigabyte reklamını kim yapıyorsa ona anlatın
1776808710257.webp

Ne Olduki Tam Olarak ?
hocam 2 tane monitörüm var biri 2k biri 1080p ben bu lenovoyu 2k olanın yerine taktım fps oyunları için 1080p olan monitörüm lg'den 5 yıl önce aldığım monitör görüntü kalitesi arasında dağlar kadar fark var lenovonun renklerini geçtim hadi yazılım orayı burayı kurcaladım bir şekilde idare eder oldu ama görüntü gerçekten 720p gibiydi oyunu açıyorum pencereli moda alıp 2 monitörde yarı yarıya yapıyorum dağlar kadar fark oluyor

hocam 2 tane monitörüm var biri 2k biri 1080p ben bu lenovoyu 2k olanın yerine taktım fps oyunları için 1080p olan monitörüm lg'den 5 yıl önce aldığım monitör görüntü kalitesi arasında dağlar kadar fark var lenovonun renklerini geçtim hadi yazılım orayı burayı kurcaladım bir şekilde idare eder oldu ama görüntü gerçekten 720p gibiydi oyunu açıyorum pencereli moda alıp 2 monitörde yarı yarıya yapıyorum dağlar kadar fark oluyor
bende de var lenovo fps için kullanıyorum sadece f/p 320hz onun harici görüntü kalitesi nanay.

bende de var lenovo fps için kullanıyorum sadece f/p 320hz onun harici görüntü kalitesi nanay.
Satın Alın Hocam , Bu Konudan Seç Beğen Al :)

Aynı monitörün pivot modeli G25F2A yı indirimle 5.699tl ye aldım. Özellikleri full aynı sadece pivot farkı var. Laptop kullandığım için ekran küçük geldi bundan ötürü aldım ucuz kuşlanışlı bir şey arıyordum. 11 gündür kullanıyorum bir sorun sıkıntı yaşamadım. Ghosting yok, ölü pixelde çıkmadı çok şükür. Biraz ıps panelden ötürü kenarlarda ışık sızması vardı onlarda çok rahatsız etmediği için bir daha iade etmekle uğraşmadım (köyde kalıyorum)
Aşağıya ışık sızmasını ve ufo testi paylaştım ufo test overdrive ayarı kapalıyken yaptım.

KENDİMCE ARTILARI;
+240Hz i hissettirdiği için 165hz den geçtikten sonra vuruşlarım iyileşti adamları çok rahat takip edebiliyorum cross ile
+hopörlörleri biraz boğuk ses çıkarıyor ama laptop kadar ses veriyor
+Menü tipi kolay kullanışlı hiç bilmesenizde rahatça her şeyi yapabiliyonuz

Eksileri;
-Renk ayarı fabrika çıkışlı göz koruma şeysi için sarımsı bir beyazla geliyor bunu renk ayarını custom yapınca hissetmiyorsunuz ama laptop ekranı ile yan yana koyduğumda yine ufak o sarı rengi görebiliyorum başlarda takmıştım kafayı ama şuan çok dikkatimi çekmiyo

Bilmiyom daha ben de kısa süredir kullanıyom çok deneyimim yok bu benden bu kadar gerisi normal monitör işte ucuz ihtiyacınız varsa alabilirsiniz ihtiyaç dışıysa zaten bu modeli değilde alacaksanız pivot olanının indirimini bekleyin hiç değilse 90 derece ya da asansör ile ayar çekersiniz

Ekler

• 1000029372.webp
    1000029372.webp
    419 KB · Hit: 60
  • 1000029338.webp
    1000029338.webp
    320.9 KB · Hit: 60
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,975