🔥İndirim NZXT F360 RGB Core RF-U36HF 360 mm Kasa Fanı 1799TL

Alpha45

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,277
Son 1 yılın en düşük fiyatı, Nisan ayına özel 150TL kuponu uygulayın başlıktaki fiyata gelecektir. Kupon sizde gözükmese eğer şans150 kodunu kullanabilirsiniz.

Kanka süpersin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada 1699 tl oluyor

Son düzenleme:
Aydınlatma ve hız kontrolü için NZXT CAM yazılımı aracılığıyla tek bir kabloyu bir NZXT kontrol cihazına (ayrı satılır) bağlayın.

Kanka süpersin

Bu arada 1699 tl oluyor
Bende 1799 oluyor hocam belki sana özel 250TL kupon vardır ondan o fiyata düşüyor olabilir.

Aydınlatma ve hız kontrolü için NZXT CAM yazılımı aracılığıyla tek bir kabloyu bir NZXT kontrol cihazına (ayrı satılır) bağlayın.
Veya, dahil edilen ayırıcı kabloyu kullanarak herhangi bir anakartın 5V ARGB başlığına bağlayın.

fanda iyi gibi duruyor ama beyaz namıssız

1 ay önce 240mm olanı https://www.incehesap.com/nzxt-krak...0mm-beyaz-islemci-sivi-sogutucu-fiyati-62840/ bunun fanlarını değiştirmek için almıştım güzel bence.
Neden fanlarını değiştirdin

Aynısını 3119 tl ye sipariş etmişim önceki sene kasanın ana fanları ışıksız ışık takıcam şimdi geriye egzoz fanı kaldı

O
Şimdi bende bundan 1 tane vardı 2nciyi satın aldım bağlantıyı nasıl yapıcam hocam birde egzoz fanı almayı düşünüyodum ışıklı

Neden fanlarını değiştirdin

Aynısını 3119 tl ye sipariş etmişim önceki sene kasanın ana fanları ışıksız ışık takıcam şimdi geriye egzoz fanı kaldı
Kasanın altına 2 tane fan alıcaktım. Hazır almışken bunu sıvı soğutmaya takıp onları aşağıya çektim. Sıvı soğutmanın hub'ı 3 tane destekliyordu. Performansta gördüğüm kadarıyla bir değişiklik olmadı.

Son 1 yılın en düşük fiyatı, Nisan ayına özel 150TL kuponu uygulayın başlıktaki fiyata gelecektir. Kupon sizde gözükmese eğer şans150 kodunu kullanabilirsiniz.
hocam ryzen 5 5600 için stok fanı kullanmamak için fp hava soğutucu öneriniz varmıdır ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,850
Üyeler
192,816
Son üye
enesars
Geri