🔥İndirim MSI GÜÇ KAYNAKLARINDA İNDİRİM

Hocam A tier bir psu aslında neden sıcak bakmıyorsunuz tam olarak bir de ben biraz piyasadan uzak kaldım msi modellerde ne gibi bir terslik oldu da savunamıyoruz bilgilendirir misiniz
Hocam modellerin çoğu çok pahalı , Coil whine çok fazla , fanı pancar motur gibi çalışıyor.

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: HKNG
içinden sadece 1 tane 8pin pcie kablosu çıkıyor iyi araştırın benim gibi rezil olmayın
Port var ama daha fazla lazımsa biz ekstra alıyoz yani.. sıkıntı

850wluk rx9070xt icin ve uzun ömürük işe yararmı
Ben de 850lik için bakmıştım A tier diye bildiğimden yapışacaktım arkadaşlar farklı düşününce hevesim kaçmadı değil herkesin bi bildiği vardır illahaki kimse durduk yere böyle yazmaz

Hocam modellerin çoğu çok pahalı , Coil whine çok fazla , fanı pancar motur gibi çalışıyor.
:D Pancar motoru detayı güldürdü O zaman hocam hiç parayla rezil olmaya gerek yok indirimde güzel bir fsp, corsair ya da daha iyi bir şeyler denk gelir illahaki

Birde 1250W olanda sadece 3 tane 8 pin soketi var. hadi 2 sini anakarta taktın, 9070xt alsan 3 giriş lazım 1 den 3 e çoklamak gerekecek :D

Birde 1250W olanda sadece 3 tane 8 pin soketi var. hadi 2 sini anakarta taktın, 9070xt alsan 3 giriş lazım 1 den 3 e çoklamak gerekecek :D
PSU alırken kablo desteğini de bakmak gerek anlaşılan doğru diyorsun 9070xt taksan min 2 kablo lazım 2 de anakart etti 4

PSU alırken kablo desteğini de bakmak gerek anlaşılan doğru diyorsun 9070xt taksan min 2 kablo lazım 2 de anakart etti 4
2 tane 12pin nvidia soketi koyacağız diye 8 pinden kısmışlar gibi.

1250W MSI MPG 1250GS (A Tier): https://www.gamer.gen.tr/msi-mpg-a1250gs-1250w-80gold-plus-gen-51-atx-31-135mm-fanli-psu_u56261 = 10.229 TL
850W MSI MPG A850G (A Tier): https://www.gamer.gen.tr/msi-mpg-a8...51-atx-31-full-moduler-135mm-fanli-psu_u45512 = 6219 TL
Eli yüzü düzgün güç kaynağı arayan arkadaşlar değerlendirebilir.
A1000G Modelinde CW çıktığı için iade etmiştim. CW dışında kalitelidir diye düşünüyorum. Alacaklar ona göre değerlendirsin.

A850g var bende inanılmaz memnunum ama çok fazla kötü geri bildirim var o yüzden kendimi şanslı sınıfına sokuyorum ve bende önermiyorum

pcpartpicker'da yorumları falan da gayet güzel kafam karıştı valla bi sistem toplayacağız mesai yapıyoruz yemin ederim uyguna güzel parça bulmak için :d r7 7800x3d ve rx 9070 xt oc'de karar kıldıkta ne anakart'ı bulabildik ne psu'yu ne de kasayı :d

Yıllardır A650GF kullanıyorum en ufak sorununu görmedim ne cw ne fan sesi.

MSI ın MPG serisi PSU ları baya kaliteli oluyor, MPG şirketin orta seviye ürün gamı olsa da kalite olarak %100 japon kapasitörler, kaliteli devre yapısı, sessiz fan vs. baya baya üst seviye bir ürün tabi CW olayı nasıl bilemiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,983
Üyeler
192,850
Son üye
fwimner
Geri