ZımbaEray
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Masanın ayaklarını kestirselamlar fotografta gordugunuz uzere boyle bir koltugum var fakat oturunca masaya yetisemiyorum ya masanin ayaklarini kisalticam o zaman cirkin durur ama yada koltugun altina destekli bir sey ko
valla hocam 2 tane koltuk var birinden söküp öbürüne takmayı denedik birindeki sökülmedi deli oldum atacam şimdi koltugu piston kaynatmışlar herhalde demireKoltuğun pistonunu degistirebilirsin söküp takması basit daha uzun birsey bulursan al tak.
çirkin durur be dayımMasanın ayaklarını kestir
iyi dedinMasayi kesme koltugu ayarlamaya calis daha sonra masa degistirirsen yine kesersin veya eski masayi baska yerde kullanamazsin.
Youtubeda nasil çıkartılacağı videoları var ama piston bile tam olarak çare olmaz masanın yerden yüksekliği kaç cm? Benim masa 75 cm kendim 1.80 boyundayim koltuğum en alt seviyede kolçaklar ile masa yüzeyi arasında iki parmak mesafe var. Koltuğu yükseltince masanın içine giremiyorum kolcaklar takiliyor. Şuan bu ölçüler benim için çok rahat masan eğer çok yüksekse normale göre kesmen gerekir piston bile kurtarmazvalla hocam 2 tane koltuk var birinden söküp öbürüne takmayı denedik birindeki sökülmedi deli oldum atacam şimdi koltugu piston kaynatmışlar herhalde demire
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
çirkin durur be dayım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
iyi dedin
onun ayarını biliyorumda diğer koltuktaki piston çıkmamakta fazla ısrar etti bende salmak zorunda kaldım destegin için teşekkür ederimYoutubeda nasil çıkartılacağı videoları var ama piston bile tam olarak çare olmaz masanın yerden yüksekliği kaç cm? Benim masa 75 cm kendim 1.80 boyundayim koltuğum en alt seviyede kolçaklar ile masa yüzeyi arasında iki parmak mesafe var. Koltuğu yükseltince masanın içine giremiyorum kolcaklar takiliyor. Şuan bu ölçüler benim için çok rahat masan eğer çok yüksekse normale göre kesmen gerekir piston bile kurtarmaz