🔥İndirim Razer Barracuda Kulaklık Kablosuz, Pembe 2399 🔥🔥

Bir süre önce indirimde aldım hs80 max dan steelseries nova 7 den daha uzun menzilli ses kalitesi olarak zaten fiyatı sebebiyle geride olmasını normal lakin menzil olarak baya fark var belirttiğmi cihazlarla şaşırtıcı alacak olan varsa belirteyim dedim

manitaya alınır mı cloud 3 kullanıyor normalde kablosuz istiyor ses açısından kötü bir geçiş olur mu?

sesi disariya veriyor ve kafayi cok sıkıyor 4-5 ay once yine forumdan 2k ya almistim trendyoldan 2 defa sarji bitene kadar kullandim kenarda duruyor genelde muzik dinlemek icin kullandim, cs 1.6 da ses kasamadim default olarak denedim eq falan ayarlamadim, ses kasilmiyor yani default eq da

Herkes kız arkadaşına alıyor alıp kendim kullansam ayıp olur mu🤔

sesi disariya veriyor ve kafayi cok sıkıyor 4-5 ay once yine forumdan 2k ya almistim trendyoldan 2 defa sarji bitene kadar kullandim kenarda duruyor genelde muzik dinlemek icin kullandim, cs 1.6 da ses kasamadim default olarak denedim eq falan ayarlamadim, ses kasilmiyor yani default eq da
Benim havit fuxi h7 daha iyi o zaman😀😀

Benim havit fuxi h7 daha iyi o zaman😀😀
bilmiyorum hocam kulaklik konusunda cok bilgili degilim sadece deneyimi mi aktarmak istedim :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kafandayken bir ayna önünden falan geçmezsen sorun yok hocam uzun süre önce aldım hala ayna önünden kafamda geçerken garip hissediyorum :D
%100 katiliyorum ahahahhah

bilmiyorum hocam kulaklik konusunda cok bilgili degilim sadece deneyimi mi aktarmak istedim :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

%100 katiliyorum ahahahhah
Fuxi h7 yi ilk çıktığında ilk alanlardanım hâlâ kullanıyorum.Malzeme kalitesi hariç CS2 de çok güzel ses kasılıyor hatta oyun içi soranlar oluyor kulaklığın ne diye ama daha profesyonel bi kulaklığa geçmek istiyorum o zaman hyperx cloud 3 e para biriktirmek lazım

Geri