🔥İndirim KTC H27E6 27" 1 ms 2K Pivot IPS 300 Hz Oyuncu Monitörü 11.199 TL

allahıma şükürler olsun 14bin olmuş dahada konusu açılmaz bir süre :D

herkese ölü pikselli mi geldi bu model

yok valo oynuyorum 2k de 300 fps alamam die sordum ama mantıksızmış
Bende aoc 27 inç full hd 280 hz va panel monitör var o kadar abarttıkları kadar kötü gözükmüyor. Açıkcası uzun süre aoc 24 inç ips 165hz de kullandım. Öyle pixel sayma muhabbetleri vs yok. Curved olduğu için fps oyunları da pek etkilemedi beni.

Monitör bugün geldi beyler.Ghosting ips e göre gayet güzel.Işık sızmasıda hafif var gözü rahatsız etmiyor.sol altta bir adet ölü pixel çıktı maalesef ilk defa denk geldim.Bu pixel ilerde büyürmü sıkıntı yaratırdı.İlk defa başıma geliyor.Bide bence tek eksisi adaptörü harici geliyor

Ekler

• 1000085862.webp
    1000085862.webp
    666.2 KB · Hit: 22
Monitör bugün geldi beyler.Ghosting ips e göre gayet güzel.Işık sızmasıda hafif var gözü rahatsız etmiyor.sol altta bir adet ölü pixel çıktı maalesef ilk defa denk geldim.Bu pixel ilerde büyürmü sıkıntı yaratırdı.İlk defa başıma geliyor.Bide bence tek eksisi adaptörü harici geliyor
ben de daha açmadım işteyim eve gidince bakıcam g65b cok icimde kaldı acmadan iadeye mi yollasam diye düşünüyorum da 11k var 14.5k var 3.5farka değer mi araftayım

ben de daha açmadım işteyim eve gidince bakıcam g65b cok icimde kaldı acmadan iadeye mi yollasam diye düşünüyorum da 11k var 14.5k var 3.5farka değer mi araftayım
İadeye gönder değer (daha yüksek kontrast, ips glow'dan kurtuluş = daha iyi görüntü kalitesi)

naptın bende bugün açacam inşllah ölü piksel çıkmaz ama bu kadar indirim yapıyorlar belki 10 taneden 8 i ölü piksellidir.

Geri