❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

Hahaha cl30 sipariş geçmiştim 36 önerdi adamlar iptal ettim almadım bile. Asıl mağduriyet bu. Almışsınız işte kullanın güle güle. Daha ne
İptal etmek yerine aldığınız fiyata verseniz bile sevap işlemiş olurdunuz :D Rahat bir şekilde üstüne 2 3k koyup kar bile edebilirdiniz

İptal etmek yerine aldığınız fiyata verseniz bile sevap işlemiş olurdunuz :D Rahat bir şekilde üstüne 2 3k koyup kar bile edebilirdiniz
Hocam aldığım aynı fiyata birine kargolayacak vaktim bile olmuyor işimden dolayı. Kar etme gibi bir amacım da yok zaten Allah’a şükür kazandığım yetiyor. İçime sinen ürünleri 2x fiyata sahibinden izliyorum işte. Vatan bir daha kampanya yaparsa (sanmıyorum) 2. El fiyatlarından versin anca o zaman alırım. Adamın sipariş geçtiği ram gelmiş hala konuşuyor delirmemek elde değil

Bazen cevap bile vermemek gerekiyor işte benim hatam. İyi forumlar.
Yok be hocam benim de basima gelse biraz garipserim durumu ama kendinizi uzdugunuze degmez. Urunleri iptal olanlar var, daha kotu urun onerilenler var. Onlara bakarsak da sansliniz. Pozitif yonlerden bakmak lazim hayata.

Hocam aldığım aynı fiyata birine kargolayacak vaktim bile olmuyor işimden dolayı. Kar etme gibi bir amacım da yok zaten Allah’a şükür kazandığım yetiyor. İçime sinen ürünleri 2x fiyata sahibinden izliyorum işte. Vatan bir daha kampanya yaparsa (sanmıyorum) 2. El fiyatlarından versin anca o zaman alırım. Adamın sipariş geçtiği ram gelmiş hala konuşuyor delirmemek elde değil
2 ay üst üste 3. pazartesi indirim oldu gelecek ay aynı tarihte olabilir belki.

Hocam c
Hocam cl30 ile cl36 arasında kafandaki gibi bir fark yok, alıp kullansaydın bence. Garip bir şekilde herkes cl30 gibi modellere odaklanmış durumda, cl30 lar oluşan algıdan dolayı çok talep görüyor

Hahaha cl30 sipariş geçmiştim 36 önerdi adamlar iptal ettim almadım bile. Asıl mağduriyet bu. Almışsınız işte kullanın güle güle. Daha ne
hocam bende de aynı şekil oldu sevinerek onayladım piyasaya göre 7500 lira daha uygun geldi. siz neden istemediniz? arada o kadar fark var mı?

yok ya fark falan %1-2 anca farkediyor o da fark mı allah için :D 100 fps yerine 99 al
abi evet. ddr4 bile çok iyi benim için. ekran kartı upgrade etmek istiyordum, sistem kaldırmadı komple o yüzden ddr5 dizdim. yoksa fazla fazla yeterli ya.

ben teşhir alabilirdim umranıye canparktan.xpg lancer blade 24x2 6000 mhz cl30 13.369 tl 1000tl axes chıp para ile 12.369 geldi.nasıl sizce kullanmak için aldım.1 tane kalmıştı.

hocam bende de aynı şekil oldu sevinerek onayladım piyasaya göre 7500 lira daha uygun geldi. siz neden istemediniz? arada o kadar fark var mı?
Hocam ben istediğim ve sipariş ettiğim ürünü almak istedim. Piyasanın altında olması çok umrumda değil istemediğim ürün olduktan sonra. Sipariş geçerken eksi stok falan yoktu. İnsanların günahını almayayım da mağazadan takır takır çekildi bence sipariş geçilip onay almayan kitler. Hatta onaylanmıştı onaydan düşürdüler falan. Mh ile konuştuğumda sadece muadil olarak bunu önerdiler alt ürün olduğunu belirtmeme rağmen. Yıllardır alışveriş yaptığım bir platformdu. Davranış hoşuma gitmedi. Gerekirse gider 2x veririm sıfır alırım hiç sıkıntı yok. Bu sebeple iptal ettim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,846
Üyeler
192,816
Son üye
enesars
Geri