Oyun Yasakları Meclisten Geçti.

yaşım biraz büyük ama bir ara bir çiftçi geçinemiyoruz dedi diye malum hakaret davası açılmıştı. ne yazık ki ben de bir şey yazmaya korkuyorum, yazıklarım asla suç değil ama biri kafaya kadar boş yere süründürür falan... Ne yazık ki. Hiç kimsenin başına gelsin istemem.

yoo, insanları manipüle ettin, ben yazdıklarımdan vazgeçmiştim ama bu şahıs ona fazla mana yükleyip halkı galayana getirdi derim.. :)
Ben seni tanımıyorum bile ayrıca ben ben devletime bağlı bir insanım suçu işleyen sensin bu durumda benim başıma bir şey gelmez Max ifade veririm oda Max yani hem ayrıca mesajı kimin yazdığını isteseler bulurlar ordan bir silmeyle olmaz

24 yaşında içkisi ,kumarı gece hayatı olmayan karı kız ile uğraşmayan sadece işine gidip gecelerıide dışarı çıkıp it kopuk ile muhattap olamamk için kendinimi kötü alışkanlıklardan uzak tutabilmek adına 2-3 saatini pc basında geçiren ben ve bunu bana çok gören emeği geçen herkese saygıalrımla ......

• Beğen
Reaksiyonlar: zlL1
-18 de de çağırıyorlar psikologla ifade veriyorsun ama yine de korkuyosanız eleştirmeyin derim
Benim anlamadığım şu ben eleştirmeden beni çağırma ihtimali olduğunu düşünmüyorum ve ben öyle kimseyi eleştirmem elestirirsemde arkasında dururum bazıları gibi ... Korkusundan silmem

Bant daralmasından ve erişim engellerinden sıyrılmanın en temiz yolu GoodbyeDPI gibi araçlar görünüyor VPN gibi interneti yavaşlatmaz DNS gibi de yetersiz kalmaz Orijinal GitHub sayfasından indirdiğiniz sürece açık kaynak kodlu olması bir risk değil aksine güvenilirlik göstergesidir kodları herkes denetleyebiliyor sonuçta VPN ile ping sorunu yaşamaktansa bu yöntemle kendi hızınla devam etmek çok daha mantıklı
Evet açık kaynak kodu sayesinde herkes inceleyebilmesi güzel bişey fakat sıkıntı olan programı çalıştırmak için izin vermek zorundasınız. Kernel seviyesi olmasa bile sistem dosyaları tehlikeye atabilecek şekilde izni veriyosunuz. olası bi truva atı veya rat yeme durumda açık kaynak kodlu programlara daha kolay saldırıp bilgisayardaki dosyalara daha kolay erişebilirler. GoodbyeDpi bende aktif olarak kullanıyorum. ama lisans olmaması yüzünden antivirüs programları tarafından tehlikeli olarak nitelendirilmekte. mesela kaspersky satın almıştım ben ondan dolayı kullanamadım :D

yahu kötü bir şey yazmadım, elektiği kaçak kullananların parasını namuslu vatandaşın ödediği gibi korsan oyun oynayabilecek kişiler yüzünden parasını ödeyenler cezalandırılma potansiyeli taşıyor dedim. ama burada apkli çok kişi var kafaya takar diye korktum. yoksa yazdıklarım bundan ibaretti. ne yazık ki istemeden ben de oto sansüre kurban gidiyorum, belki de çok fazla sosyal medyada manipüle edildim, bilemiyorum

Çalışmak için yaşayan bir toplum istiyorlar. Bununla beraber hobiyi boş iş olarak kabul ettirmişler. Dikkat ederseniz boomer kuşağının emeklilik hayali yok, hobisi yok, birikim yapmışsa bile harcayacak iradesi yok. İhtiyaçları olmasa bile yine çalışıyorlar.
evet öyle zaten ben şuan birikim yapasım bile gelmiyor çalışıyorum ve paramı çar çur ediyorum hesapsız yaşıyorum birikim yapsam ne olacak ki diye düşünüyorum çünkü elle alınacak bir şey yok ev istesen mümkün değil min 10-15 yıl birikim yapman gerek asgari ücrete göre o zamana da fiyatlar ne olur bilinmez. araba almak istersin alsan ne olur parça fiyatları ateş pahası arabanın baskı balatası bitse nasıl ödiyeceğim diye düşünürsün. tek eğlencemiz oyun oynamak onuda suçlamaları izin verdikleri rtük'ün dokunmadığı dizilere atmıyorlar'da GERÇEK DIŞI valoranta atıyorlar. (!)Yoru olup okula tp atıp okulu tarama fikri çık aklımdan(!) :D

yahu kötü bir şey yazmadım, elektiği kaçak kullananların parasını namuslu vatandaşın ödediği gibi korsan oyun oynayabilecek kişiler yüzünden parasını ödeyenler cezalandırılma potansiyeli taşıyor dedim. ama burada apkli çok kişi var kafaya takar diye korktum. yoksa yazdıklarım bundan ibaretti. ne yazık ki istemeden ben de oto sansüre kurban gidiyorum, belki de çok fazla sosyal medyada manipüle edildim, bilemiyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: HKNG
yine de özgürlüğün elinden alınması çok kötü bir şeydir. Bir hafta dahi seni zorla bir yerde tutmalarını istemezsen hakkında belki aylarca yıllarca hüküm verilmesi hoş olmaz.

iyi ki silmişim. Ama yanlış anlaşılmasın! KÜFRETMEDİM, HAKARET ETMEDİM, sadece İFADE ÖZGÜRLÜĞÜMLE birkaç kelam ettim, sen biliyorsun zaten ama diğer arkadaşlar sanki onu yapmışım gibi anlamasın.
çok haklısın ama şuan dışarda yaşarken özgür müsün gerçekten ?

tamam da sadece eleştiride bulundum SUÇ İŞLEMEDİM
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

korkuyorum.
Sen kendi şeyini benim üstüme attın ya eger dikkat cekerse 1 gün yatıp çıkma ihtimalin. De olabilir eğer birseyi yapıyorsan adam gibi yap Suçu onun bunun üstüne yıkma gün gelir aynısını sanada yaparlar anlarsın ne dedigimi

Sen kendi şeyini benim üstüme attın ya eger dikkat cekerse 1 gün yatıp çıkma ihtimalin. De olabilir eğer birseyi yapıyorsan adam gibi yap Suçu onun bunun üstüne yıkma gün gelir aynısını sanada yaparlar anlarsın ne dedigimi
tamam da ben suç işlemedim sen suç işledin yatarsın dedin ve sanki suç işlemişim gibi yaptın yani burada suçlu olan sensin

valla 13 yasından berı oyun oynuyorum her turlu oyunu oynamısımdır ama hıc okul basmadım

Sansüronline ve TT kullananlara geçmiş olsun, diğer sağlayıcıları kullananlar en azından bir şekilde yasağı aşıp oyununu oynayabilir diye düşünüyorum.

Televizyonda mafya dizileri yayınlıyorlar. Gündüz kuşağında saçma sapan şeyler yayınlıyorlar. Ama suçlu nedense video oyunları oluyor. Ebeveynler çocuklarını iyi yetiştirmiyorlar veya pek umursamıyorlar .Ama suçlu video oyunları oluyor. Ben hala video oyun oynarım ama küçükken bende şiddetli oyunlar oynadım fakat kimseye zarar felan vermedim. Yani eğer aile çocuklarını çok iyi sorumluluk alarak ilgiyle yetiştirirse, ve okulda iyi eğitim alırsa diyecektim. Fakat eğitim sistemi o kadar maalesef berbat ve kötü bilimden uzak bir eğitim sistemi yeni müfredatları var. Bence Japonya daki gibi ilkokul dördüncü sınıfa kadar ahlak ,nezaket, saygı, sorumluluk ve vicdanlı birey yetiştirilerek öğretilmelidir.
Dizileri suçlamak da doğru değil kurtlar vadisi gibi bir diziyle büyümüş bir nesiliz biz niye okul taramak gibi eylemler yapmadık yani hersey ailede başlar

• Beğen
Reaksiyonlar: HKNG
Geri