Göz Çizdirme Deneyimlerinize İhtiyacım Var.

Reaksiyon skoru
257
Bugün göz çizdirmeye uygunluğum için doktora gittim bana 3 tane yöntem sundu.
No touch
Lasik
Smile pro(+30 bin tl farkı var.)
Kendisi lasik önermişti ilk başta ama darbeye karşı dayanıklılık istediğim için no touch ve smile işlemi arasında kaldım.
Bu iki ameliyatı olanlar tecrübelerini paylaşabilir mi?
Smile ı 30 bin tl farka rağmen yaptırmak çok mantıklı mı?

Yaklaşık 5 ay önce eşim Smile Pro oldu ve yaklaşık olarak 25 bin tl fark ödedik. Ertesi gün normal hayatına döndü. Eşimle birlikte arkadaşları da LASIK yöntemiyle olmuştu. Onlar da memnunlardı; eşimdi memnun kaldı. Aradaki fark dediğiniz gibi darbe olayı. Olay bir yerde kişisel tercihe kalıyor.

No touch
Lasik
Kendisi lasik önermişti ilk başta ama darbeye karşı dayanıklılık istediğim için no touch ve smile işlemi arasında kaldım.
1 buçuk sene önce no touch yöntemiyle ameliyat oldum. Diğerlerine göre biraz daha ağrılı geçtiği söylendi bana bende no touch'un iz bırakmadığından ötürü onu tercih ettim. 2 gün oldukça ağrılı geçti. İlk 1 hafta ise tam göremedim bulanıklık vardı. 10.gün tam net olarak görmeye başladım. O zaman 26 bin TL'ye çizdirmiştim ben. Şimdi çok fark vardır muhtemelen. Ayrıca herkesin süreci farklı ilerliyor. Kimi çok az acı hissediyor kimi 7 gün değil 20 gün bulanık görüyor aklınızda bulunsun.

1 buçuk sene önce no touch yöntemiyle ameliyat oldum. Diğerlerine göre biraz daha ağrılı geçtiği söylendi bana bende no touch'un iz bırakmadığından ötürü onu tercih ettim. 2 gün oldukça ağrılı geçti. İlk 1 hafta ise tam göremedim bulanıklık vardı. 10.gün tam net olarak görmeye başladım. O zaman 26 bin TL'ye çizdirmiştim ben. Şimdi çok fark vardır muhtemelen. Ayrıca herkesin süreci farklı ilerliyor. Kimi çok az acı hissediyor kimi 7 gün değil 20 gün bulanık görüyor aklınızda bulunsun.
Memnun musunuz?Değiyor mu yani?

No touch
Lasik
darbeye karşı dayanıklılık nedir

Göz çok önemli, bence kesenin ağzı açılmalı böyle bir ameliyatta.

doktor olmamı önermişti gözlükle güzel gördüğüm için gözlükle kalmayı tercih ettim gözlük artık hayat dostum olmuştu

Yaklaşık 5 ay önce eşim Smile Pro oldu ve yaklaşık olarak 25 bin tl fark ödedik. Ertesi gün normal hayatına döndü. Eşimle birlikte arkadaşları da LASIK yöntemiyle olmuştu. Onlar da memnunlardı; eşimdi memnun kaldı. Aradaki fark dediğiniz gibi darbe olayı. Olay bir yerde kişisel tercihe kalıyor.
Hocam fiyat nedir, bi 50 varmı? Ozaman lasikte 30 falan olsa gerek?
Bende InsaAllah 1 2 seneye yaptıracağım ama gayme yok şuanda :d

Hocam fiyat nedir, bi 50 varmı? Ozaman lasikte 30 falan olsa gerek?
Bende InsaAllah 1 2 seneye yaptıracağım ama gayme yok şuanda :d
Genelde no touch lasikler 45
Smile teknolojisi 80 tarzı oluyor ben indirimle 75 e anlaşmıştım smile için

Geri