wosvos72
80+
- Reaksiyon skoru
- 137
Migros uygulaması üzerinden kontrol edebilirsiniz. İndirim bölgesel olabilir ama Akakçe'ye göre çok uygun. Bende olan bir set ve güzel duruyor.
Migros uygulaması üzerinden kontrol edebilirsiniz. İndirim bölgesel olabilir ama Akakçe'ye göre çok uygun. Bende olan bir set ve güzel duruyor.
Alıntıyı görüntüle
Biraz bütçe meselesi ben uygun fiyatlı olduğu için speedler'den topluyorum bende de aynı model var dediğiniz gibi camı kolay yerinden çıkıyor ama sergilemek için güzel durduğunu düşünüyorum. Elbette daha güzel setler var.speedler 5 para etmez, bundan aldık ön camın oldugu orta taraf ve spoiler kısmı çok kolay yerinden çıkıyor dokunmaya bile gelmiyor resmen, özellikle spesifik koleksiyon modeli olarak almıyorsanız technic alın daha iyi
Genelde piyasaya göre fiyatlar biraz daha fazla oluyor migroslarda benim gördüğüm kadarıyla ama bu indirim gerçekten iyi.23 nisanda oyuncak inidirimi yapar hep Migros mağazalarıda kontrol edin
ben beylerbeyi rakıda çalıştım bir süre migros çeki çok veriyorlardı prim olarak. yeğenime oyuncak aldığım için baya kullandım 23 nisanlarda gerçekten piyasaya göre iyi düşüyor yüzde 50 inidirimlerden bahsediyorum.Biraz bütçe meselesi ben uygun fiyatlı olduğu için speedler'den topluyorum bende de aynı model var dediğiniz gibi camı kolay yerinden çıkıyor ama sergilemek için güzel durduğunu düşünüyorum. Elbette daha güzel setler var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Genelde piyasaya göre fiyatlar biraz daha fazla oluyor migroslarda benim gördüğüm kadarıyla ama bu indirim gerçekten iyi.
speedler 5 para etmez, bundan aldık ön camın oldugu orta taraf ve spoiler kısmı çok kolay yerinden çıkıyor dokunmaya bile gelmiyor resmen, özellikle spesifik koleksiyon modeli olarak almıyorsanız technic alın daha iyi
speed ben de sevmem genelde technic topluyorum ama speed olarak gtr nismo , supra , tributo , jesko baya sağlamBiraz bütçe meselesi ben uygun fiyatlı olduğu için speedler'den topluyorum bende de aynı model var dediğiniz gibi camı kolay yerinden çıkıyor ama sergilemek için güzel durduğunu düşünüyorum. Elbette daha güzel setler var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Genelde piyasaya göre fiyatlar biraz daha fazla oluyor migroslarda benim gördüğüm kadarıyla ama bu indirim gerçekten iyi.
Ben denk gelemedim o halde bilgilendirme için teşekkür ederim. Ben genel indirimlerine bakıyordum hep.ben beylerbeyi rakıda çalıştım bir süre migros çeki çok veriyorlardı prim olarak. yeğenime oyuncak aldığım için baya kullandım 23 nisanlarda gerçekten piyasaya göre iyi düşüyor yüzde 50 inidirimlerden bahsediyorum.