Atk A9 Plus İyi mi alınır mı ?

Mert gül

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
372
Merhaba herkese atk a9 plus alınır mı kullanan var mı pro ile arasında çok farkı var mı ?

Alınır hocam fiyatına göre hala çok iyi.

bazı forumlarda kronik sorunu olduğunu yazmışlar ama galiba yazılım ile düzelmiş

Ben olsam garanti olarak Pro alırdım sorunu daha az çünkü ben Plus hakkinda kronik sorunlar duydum, MCUsu sıkıntılı falan filan birisi beni guncellerse sevinirim. Ama Pro ve sonrasında sorunlar hemen hemen çok az. Gönül rahatligi ile alabilirsin, şekli guzel. Buz hissi veren kaplama 0 ter demek değil tabikide ama çok çok iyi absorbe ediyor

Ben olsam garanti olarak Pro alırdım sorunu daha az çünkü ben Plus hakkinda kronik sorunlar duydum.

Plus'ta QC sorunları görülüyordu lakin ikisi de aynı QC'den geçiyor. A9 Plus'ta olan sorun Proda da var.

Ben olsam garanti olarak Pro alırdım sorunu daha az çünkü ben Plus hakkinda kronik sorunlar duydum, MCUsu sıkıntılı falan filan birisi beni guncellerse sevinirim.

Nearlink MCU zamanında evet verimlilik olarak berbattı ama firmware güncellemeleri ile güzel bir noktaya geldi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba herkese atk a9 plus alınır mı kullanan var mı pro ile arasında çok farkı var mı ?

Şahsen bunu alırdım. BQ ve kaplama olarak A9 Plus'tan daha iyi. A9 Pro seviyesine çıkacaksanız F2 olabilir.

Plus'ta QC sorunları görülüyordu lakin ikisi de aynı QC'den geçiyor. A9 Plus'ta olan sorun Proda da var.

Nearlink MCU zamanında evet verimlilik olarak berbattı ama firmware güncellemeleri ile güzel bir noktaya geldi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şahsen bunu alırdım. BQ ve kaplama olarak A9 Plus'tan daha iyi. A9 Pro seviyesine çıkacaksanız F2 olabilir.

Pro da daha azdır muhtemelen ya. ATK A9u işte tercih etmeyeceksin çok çıkmayacaksan, tamamen sorunsuz istiyorsan. Ben başta Pro alacaktım, baş ağrısı diye istemedim sonra Ultimate'e çıktım. Aşırı memnunum.

Pro da daha azdır muhtemelen ya. ATK A9u işte tercih etmeyeceksin çok çıkmayacaksan, tamamen sorunsuz istiyorsan. Ben başta Pro alacaktım, baş ağrısı diye istemedim sonra Ultimate'e çıktım. Aşırı memnunum.

ATK şu aralar iyi toparladı. QC olarak iyiler. Yeni modellerinde özellikle QC bayağı iyi.

siyah renk istiyorum ama ultimate 2.0 da var şuanda stokta 2900 TL ve Plus modeline ise Nisan ayı sonuna doğru stoklara girecekmiş 1900 TL sizce hangisi daha mantıklı Pro modelinde siyah galiba gelmeyecekmiş

bazı forumlarda kronik sorunu olduğunu yazmışlar ama galiba yazılım ile düzelmiş
Varmış mış miş muş müş laflarına çok takılmayın hocam. Mcu optik bilgisi olmayan adamlar bile bazen sallayabiliyor. Fiyatına göre gayet iyi mouse. Hafiflik ve performans istiyorsanız alınır. Düz atk a9 kullanıyorum bugüne kadar bir sıkıntısını görmedim çevremde de gören duymadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,450
Üyeler
193,048
Son üye
Fenerlirix
Geri