M mehmet mustafa 80+ Katılım 23 Nisan 2026 Mesajlar 16 Reaksiyon skoru 2 Cuma, 06:31 #1 Bütçe 4500 arkadaşlar ATK NEPTUNE N9 ULTRA almak istiyorum ama sosyal medyada bazı yorumlar gördüm mikrofon kalitesi kötü veya ses kalitesi tiz şeklinde dip ses sorunu filan oldugunu söylüyorlar kronik sorunlar vb. deneyen varsa yardımcı olabilir mi bu tür sorunlarla karşılaşan oldu mu
arkadaşlar ATK NEPTUNE N9 ULTRA almak istiyorum ama sosyal medyada bazı yorumlar gördüm mikrofon kalitesi kötü veya ses kalitesi tiz şeklinde dip ses sorunu filan oldugunu söylüyorlar kronik sorunlar vb. deneyen varsa yardımcı olabilir mi bu tür sorunlarla karşılaşan oldu mu
AMYG 80+ Bronze Katılım 8 Temmuz 2024 Mesajlar 1,123 Reaksiyon skoru 420 Cuma, 07:32 #2 Mchose ile 9 Aynı üretici olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam Upvote 0 Downvote
M mehmet mustafa 80+ Katılım 23 Nisan 2026 Mesajlar 16 Reaksiyon skoru 2 Cuma, 07:45 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 AMYG yazmış: Mchose ile 9 Aynı üretici olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam Devamı için tıklayın... önerin var mı güzel mi kötü mü alınır mı şeklinde veya başka bir kulaklık önerisi Upvote 0 Downvote
AMYG yazmış: Mchose ile 9 Aynı üretici olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam Devamı için tıklayın... önerin var mı güzel mi kötü mü alınır mı şeklinde veya başka bir kulaklık önerisi
AMYG 80+ Bronze Katılım 8 Temmuz 2024 Mesajlar 1,123 Reaksiyon skoru 420 Cuma, 08:41 #4 Bu civarda bu paraya fena değil hocam iki kulaklıkta biraz manuel ayar istemiyor değil ama mchose atk farklı değildir sanıyorum Edit aynı para sanıyordum zamlı gelmiş Upvote 0 Downvote
Bu civarda bu paraya fena değil hocam iki kulaklıkta biraz manuel ayar istemiyor değil ama mchose atk farklı değildir sanıyorum Edit aynı para sanıyordum zamlı gelmiş
M mehmet mustafa 80+ Katılım 23 Nisan 2026 Mesajlar 16 Reaksiyon skoru 2 Cuma, 08:42 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 arkadaşlar kullanan biri var mı bu dedigim sorunlar başınıza geldi mi? Upvote 0 Downvote