Çözüldü✓ Razer Blackshark V2 Hyperspeed Synapse Yazılımı Çalışmıyor.

EvoLance

80+
Reaksiyon skoru
6
Sıfır V2 hyperspeed kulaklık aldım fakat stnapse yazılımı bi türlü çalışmıyor. uygulama kulaklığı görüyor fakat eq ayarları vs. olsun hiçbişi şekilde etkisi yok. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
İnternette yazılan çözümleri denedim fakat bi etkisi olmadı
Bir de kulaklık hoparlör olarak göründüğü zaman çalışıyor fakat bu durum nadiren gerçekleşiyor.

Ben de aynı modeli kullanıyorum, test etmedim ama kesin çözüm olarak önerilen şey, temiz win10 kurulumu yapıp win10'da kalmak.

Sıfır V2 hyperspeed kulaklık aldım fakat stnapse yazılımı bi türlü çalışmıyor. uygulama kulaklığı görüyor fakat eq ayarları vs. olsun hiçbişi şekilde etkisi yok. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
İnternette yazılan çözümleri denedim fakat bi etkisi olmadı
Bir de kulaklık hoparlör olarak göründüğü zaman çalışıyor fakat bu durum nadiren gerçekleşiyor.
ben mouseda yaşamıştım usbyi çıkartıp aygıtlardan kaldırdım tekrar taktım düzeldi ama kulaklıkta nasıl olur bilemedim açıkçası

Hocam synapse 4 olmuyorsa synapse 3 deneyin. birdr kulaklığı ilk bağladığımızda bağlantı kurması için kullandığımız bir program daha var. onu yüklediniz mi?

Hocam synapse 4 olmuyorsa synapse 3 deneyin. birdr kulaklığı ilk bağladığımızda bağlantı kurması için kullandığımız bir program daha var. onu yüklediniz mi?
synapse yükledim sadece başka hangi yazılımı yüklemem gerekiyor. bu arada synapse 3 ü araştırdım ama 4 e kalıcı geçiş yapmışlar sanırım indiremedim hiçbir yerden

Synapse yazılımını silin.
Linkiteki iki programı da indirin hocam.
İlk olarak pairing utilty programını kurun sonra synapse ve firmware updateri kurun.
Umarım sorununuz çözülür.
Birde dongle'ın bağlı olduğu usb portunu değiştirin, mümkünse direkt anakarta bağlayın.
Link

Synapse yazılımını silin.
Linkiteki iki programı da indirin hocam.
İlk olarak pairing utilty programını kurun sonra synapse ve firmware updateri kurun.
Umarım sorununuz çözülür.
Birde dongle'ın bağlı olduğu usb portunu değiştirin, mümkünse direkt anakarta bağlayın.
Link
şuanlık işe yaradı gibi hocam teşekkürler.

windows 10'dan 11'e geçersen ses azalması oluyor haberin olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,144
Üyeler
192,891
Son üye
gentes
Geri