Eminönünde Adaptör Nerden Bulurum ?

KaptanMC

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,667
Sa,

Beyler Monitör için 12V 5A adaptör alacam bulunduğum bölgede gezindimde yok varsada Kalitesiz Çöpler ve Orjinal fiyatı istiyorlar

Neyse Bir kaç kişi Emin Önüne git orda toptancılar var her türlü elektronik alet var bulursun ucuza istediğini dediler

Tam olrak eminönünün neresinde bulabilirim

Hocam sen evden kovulmamış mıydın
Hocam Var aklımızda bir şeyler hayırlısı bakalım

Kısaca Adaptör beni 2 ay daha idare etmemi sağlayacak sonra zaten askere giderim yada bir iş bulmuş para biriktirmiş olurum ve taşınırım bakalım

Tahtakale diye bir yer vardı her şeyin ucuzu vardı orda

Onu bende duydumda Çok daha farklı şeyle dolu oralar yani baktım bi internetten hep Gıda vs daha çok
Karaköyde eski tünele binmeyip o yokuşu yürüyerek çıkarsan, orası elektronik eşyalar uydu antenci ıvır zıvırcı var genelde.

Sa,

Beyler Monitör için 12V 5A adaptör alacam bulunduğum bölgede gezindimde yok varsada Kalitesiz Çöpler ve Orjinal fiyatı istiyorlar

Neyse Bir kaç kişi Emin Önüne git orda toptancılar var her türlü elektronik alet var bulursun ucuza istediğini dediler

Tam olrak eminönünün neresinde bulabilirim
İnternetten sipariş veremiyormusunuz ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Son düzenleme:
Başka konuya bunu yazmanız, çok doğru değil. Kötü niyetli yapmamışsınızdırda, haberiniz olsun genede.
Hocam evden kovuldum konusunu açtıktan bir kaç saat sonra adaptör konusunu açınca bi şaşırdım. Elbette amacım kötü değil. Teşekkür ederim uyarın için.

İnternetten sipariş veremiyormusunuz ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İnternette yok ki hocam ben bulamadım sadece 1700TK değerinde vardı

Neyse girdim baktım biri kazıkkayacak eşşek arıyor çin malına 800TL dedi diğer dükkana girdim onunkise çin malıydı ama 400TL detince bende çok uzatmayayım marka yok burada galiba ,zaten 12v 2.5A gerekiyor bana bu 5A çin malı olduğu için tam vermesede 2.5A rahat veirr dedim diyip aldım geçtim

Karaköyde salı pazarı var perşembe pazarıda var bulursunuz adaptörünüzü.

Geri