🔥İndirim MSI RTX 5070 TI VENTUS 3X OC 16G 50.872 TL

asko56

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,608

1777035741118.webp

Yanlış Bilgilendirme: MSRP fiyatıyla güncel satış fiyatları farklı
750 ABD Doları eşittir
33.766,62 Türk Lirası

Baya sıcak fırsatmış.

750 ABD Doları eşittir
33.766,62 Türk Lirası

Baya sıcak fırsatmış.
microcenterdaki bundelları gördün mü :)30K bandında yeni amd işlemcilerle anakart ram bundle yapmışlar. bizim ülkede izle min 75K'dan çıkacak

750 ABD Doları eşittir
33.766,62 Türk Lirası
Yahu ne çok biliyonuz la. MSRP den satılan 5070Ti göstersene bana. Gir newegg'e en ucuz 5070Ti 1000 dolar. Anca ahkam kesiyonuz ya sanki piyasayı bilmiyormuş gibi davranmayın. Vergiler ülkesinde MSRP den ekran kartı mı almayı düşünüyodun ? Yurt dışında 1000 dolar şey ülkemizde 50 ye satılıyosa şükretmen lazım. Yapacaklar bir gün araba gibi 3x devlete 1x kendine görücen o zaman 750 Doları.

abi birbirinize saldırmadan bir argümanı savunamıyorsunuz arkadaşlar birşeyi anlatmanın binbir türlü yolu var neden en kötüsünü seçiyorsunuz herseferinde anlam veremiyorum. şu forumun ortamı gibi ortam görmedim teknoloji dünyasında saçma sapan telegram gruplarına çevirmeyelim burayı.

abi birbirinize saldırmadan bir argümanı savunamıyorsunuz arkadaşlar birşeyi anlatmanın binbir türlü yolu var neden en kötüsünü seçiyorsunuz herseferinde anlam veremiyorum. şu forumun ortamı gibi ortam görmedim teknoloji dünyasında saçma sapan telegram gruplarına çevirmeyelim burayı.
Yav hocam adam her indirim konusunun altına bunu yazıyo. Laftan anlamıyosa ne diyeceğiz? Hala çok biliyomuş gibi 750 dolar= 33 falan yazmış. Microcenter da neweggte 1000 dolar olan ürünü türkiyede 750 dolara bekliyor. Sen bu arkadaşla medeni bir şekilde münazara edileceğini düşünüyor musun? Amerikada 1000 dolar= 45 Bin TL yani 50 bine türkiyede bulabiliyor olması bile mucize. Uçan kuştan vergi alıyolar yarın bir gün bunlara da ÖTV yi çakacaklar 750 dolarlık kartı 2500 dolara alacak ondan sonra MSRP yazacak burda.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kaldı ki sıcak fırsat postunu atan adamı da suçlayıcı bir mesaj. Adam indirim görmüş paylaşayım demiş belki MSI hayranları falan vardır alır.

Yav hocam adam her indirim konusunun altına bunu yazıyo. Laftan anlamıyosa ne diyeceğiz? Hala çok biliyomuş gibi 750 dolar= 33 falan yazmış. Microcenter da neweggte 1000 dolar olan ürünü türkiyede 750 dolara bekliyor. Sen bu arkadaşla medeni bir şekilde münazara edileceğini düşünüyor musun? Amerikada 1000 dolar= 45 Bin TL yani 50 bine türkiyede bulabiliyor olması bile mucize. Uçan kuştan vergi alıyolar yarın bir gün bunlara da ÖTV yi çakacaklar 750 dolarlık kartı 2500 dolara alacak ondan sonra MSRP yazacak burda.

Kaldı ki sıcak fırsat postunu atan adamı da suçlayıcı bir mesaj. Adam indirim görmüş paylaşayım demiş belki MSI hayranları falan vardır alır.
rapor hocam tertemiz. herşeyi raporlayın modlar çalışssın biraz biz çene yoracağımıza.

bu trolü engellemiştim gene gelmiş yazdıgına baktım direkt reportladım yanlış bilgilendirmeden şikayet edebilirsiniz dedginiz gibi 1000 usd nin altında olmayan ürüne mrsp 750 dolar demek zaten pc donanımından hiçbirşey anlamadıgı anlamına gelir bunun gibi şaklabanlar ramlerin hala 100 dolara satıldıgını düşünen tayfa sabah ögle akşam protein yerine pudra şekeri tüketilirse olacagı max sonuç bu fazlasını bekleme.

Geri