mornix
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 672
ama bıçak aşınmış gibi bence paranı az arttır git overprint birde avcı bıçağı bluesteel albaya iyi hocam eldivende çok iyi
ama bıçak aşınmış gibi bence paranı az arttır git overprint birde avcı bıçağı bluesteel albaya iyi hocam eldivende çok iyi
blue steel huntsman baya iyiymiş bide startrak bıçaklar pazarda daha ucuzamı gidiyor öyle bir şey vardı sanırım normallerine göreama bıçak aşınmış gibi bence paranı az arttır git overprint birde avcı bıçağı bluesteel al
evet bende öyle bişey duymuştum bluestell önermemim sebebi kullanmış olmam aşınma durumuda yok zaten sadece aşınması yüksek olunca yanlış değilsem parlaklığı azalıyorblue steel huntsman baya iyiymiş bide startrak bıçaklar pazarda daha ucuzamı gidiyor öyle bir şey vardı sanırım normallerine göre
öyle yaparım hocam sanırım sağolunevet bende öyle bişey duymuştum bluestell önermemim sebebi kullanmış olmam aşınma durumuda yok zaten sadece aşınması yüksek olunca yanlış değilsem parlaklığı azalıyor
rica ederim eğer skinleri oyunda test etmek istiyorsanız xplaygg var orda denersiniz ücretsiz skinchanger varöyle yaparım hocam sanırım sağolun
tamamdır hocam sağolun deniyeceğimrica ederim eğer skinleri oyunda test etmek istiyorsanız xplaygg var orda denersiniz ücretsiz skinchanger var
zevk işi hocam çocukluk hayaliO parayı csye verdigimi biri duyarsa varya beni çarmıha gererler
Ona diyecek birsey yok bende çok beğeniyorum ama max 10 dolarlık skinnlerle yetinmeyen çalışıyorum.tamamdır hocam sağolun deniyeceğim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
zevk işi hocam çocukluk hayali
kukri yerine huntsman olabilir steel blue o eldivenle baya iyi gider aslında bunuda yazdım köşeyeCSFloat - Buy & Sell CS2 Skins on the Most Advanced Marketplace
CSFloat is the premier destination for all your Counter-Strike 2 skin trading needs. Buy and sell CS2 skins securely and easily for real money.csfloat.com
CSFloat - Buy & Sell CS2 Skins on the Most Advanced Marketplace
CSFloat is the premier destination for all your Counter-Strike 2 skin trading needs. Buy and sell CS2 skins securely and easily for real money.csfloat.com
Alıntıyı görüntüle
ben olsaydım bunu alırdım yada slaughter kukri ile bir kombo yapardım
evet ya bu eldivende baya güzel bunada bak bunla avcı bıçağı çok iyi oluyorkukri yerine huntsman olabilir steel blue o eldivenle baya iyi gider aslında bunuda yazdım köşeye
sana kalmış ben kukriyi daha çok seviyom ama bu eldiven bu fiyata güzelkukri yerine huntsman olabilir steel blue o eldivenle baya iyi gider aslında bunuda yazdım köşeye