Çözüldü✓ Mouse Önerisi 8k hz ve Ultra Hafif

Wraith sitesinde sınırlı süreye kadar 2199 tl üzeri alışverişte kargo ücretsiz.
Ayrıca bazı modellerde 400tl indirim imkanı var.
PAW3395 ULTRA - 39 GRAM - Nordic 54L15 MCU
PAW3395 ULTRA - 52 GRAM - Nordic 54L15 MCU
PAW 3950 Ultra - 48 GRAM - Nordic 54L15 MCU
PAW 3950 Ultra - 54 GRAM - Nordic 54L15 MCU x1 v2
PAW 3950 ULTRA - 55GRAM - Nordic 52840 MCU x1
PAW 3950 Ultra - 38 GRAM - Nordic 52840 MCU v8
PAW 3950 ULTRA - 40GRAM - Nordic 52840 MCU v6
PAW3950 HIGH-END - 55GRAM
PAW3950-54GRAM- Nordic 52840 MCU

@MctCan

@Kosovar abi bu mouselara bak beğenmezsen yapıştır gitsin çok didiklemeye gerek yok
Bu attıklarınızdan en gelişmiş sensör paw 3950 ultra mıdır ? ve f7p olarak hangisi daha iyi bütçe 5 6k arası

Ekler

• IMG_1997.webp
    IMG_1997.webp
    512 KB · Hit: 13
uymuş mousela yani seni tatmin ettiyse hayırlı olsun

uymuş mousela yani seni tatmin ettiyse hayırlı olsun
Eyvallah hocam uyum cidden tam oldu içime sindi valla youtuber bir arkadaştan aldim meyer gaming ten tanıtım için gelmiş ürün bi video çekip kenara atmış

Eyvallah hocam uyum cidden tam oldu içime sindi valla youtuber bir arkadaştan aldim meyer gaming ten tanıtım için gelmiş ürün bi video çekip kenara atmış
meyer gaming severim keşke atk a9 u stoklara getirseler

Bu Çin markalarına giriş yaptım bende artık bakalım zamanla deneriz ATK dan da bir ürün 🥲
elime onlarca çin malı geçti valla algı malgı bilmiyorum ben çin malını kullanıyorum istedikleri lafı atsınlar

elime onlarca çin malı geçti valla algı malgı bilmiyorum ben çin malını kullanıyorum istedikleri lafı atsınlar
Yok ben Çin mali derken bu yeni gelen markalar anlamında söyledim Razer , Logitech vb gibi bilinen markalar dışındakiler anlamında yoksa dünyadaki tüm mouselar cin de üretiliyor

Yok ben Çin mali derken bu yeni gelen markalar anlamında söyledim Razer , Logitech vb gibi bilinen markalar dışındakiler anlamında yoksa dünyadaki tüm mouselar cin de üretiliyor
benim size lafım yoktu bazı abazalar çin mallarına çok laf atıyor kaliteli olsa bile razer mesela üretimi çinde

Geri