bırak F14'ü,Bir L-39 için bile neler neler vermem
site geneline güveniyorum bir sürü şey indirdim hiç virüs ile karşılaşmadım topluluk burada ki gibi kodlar girilir siteye hatalar düzeltilir kötü amaçlı olanlar denetlenir açık kaynak kodlu indirebileceğin dolu şey var daha fazlasını öğrenmek ve yapmak için ddr5 topluyorum indirimlerden sen düşün bu arada bilgisayarın iyi ise 30 dk terminal ve python üzerinde çalışan yapay zeka kurabilirsin gitthup ve Hugging FaceAbilerim ablalarım merhaba 3 ay boyunca HTML ve CSS öğrenmeye ve yapmaya çalıştım okuldur odur budur saçma sebeplerden bırakıp durdum şuanda tekrardan kaldığım yerden (bu kör topal devam edeceğim anlamına gelmesin Ai ile hem ustaymış gibi öğretmesini hem de çırakmış gibi yardım etmesini istiyorum) şuanda responsive tasarımı yapamıyorum onuda inşallah 1-2 haftaya aradan çıkarıcam sizden ricam eksiklerimi neyi yapmam gerektiğini söylemeniz şimdiden teşekkürler
GitHub Sayfam:
![]()
GitHub - K1dott/My-Design-Journey-TR: HTML ve CSS alanında 3 aydır aktif olarak çalışıyorum.
HTML ve CSS alanında 3 aydır aktif olarak çalışıyorum. - K1dott/My-Design-Journey-TRgithub.com
Çocuk hilesimi nasıl yani açarmısın biraz dahaGem Hilecisi
hocam çocuk oyunlarına bakmam ben fakat isterseniz sims de çocuk hilesi yapabi...
bilgisayarım iyi Python 2-3 senedir yapmıyorum amacım sadece front end kısmı sitelerde yapay zeka ile ne yapıcam anlamadım sitelerden kaynak kodu mu toplatıcam css veya html içinsite geneline güveniyorum bir sürü şey indirdim hiç virüs ile karşılaşmadım topluluk burada ki gibi kodlar girilir siteye hatalar düzeltilir kötü amaçlı olanlar denetlenir açık kaynak kodlu indirebileceğin dolu şey var daha fazlasını öğrenmek ve yapmak için ddr5 topluyorum indirimlerden sen düşün bu arada bilgisayarın iyi ise 30 dk terminal ve python üzerinde çalışan yapay zeka kurabilirsin gitthuo ve huppies ti sanırım diğer sitenin ismi özel kod yazma için eğitilmiş olanları indir tavsiyem
dm gelin hocam 2 tane figür ile detaylı göstereyimÇocuk hilesimi nasıl yani açarmısın biraz daha
Olur hocam yazın siz bekliyorumbilgisayarım iyi Python 2-3 senedir yapmıyorum amacım sadece front end kısmı sitelerde yapay zeka ile ne yapıcam anlamadım sitelerden kaynak kodu mu toplatıcam css veya html için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
dm gelin hocam 2 tane figür ile detaylı göstereyim![]()
Sansür kaldırma hilesi falanmı anlamadım tam olarak ondan sordumbilgisayarım iyi Python 2-3 senedir yapmıyorum amacım sadece front end kısmı sitelerde yapay zeka ile ne yapıcam anlamadım sitelerden kaynak kodu mu toplatıcam css veya html için
dm gelin hocam 2 tane figür ile detaylı göstereyim![]()
sansürsüz yerel yapay zeka için özelden yazman lazım banaOlur hocam yazın siz bekliyorum
Sansür kaldırma hilesi falanmı anlamadım tam olarak ondan sordum
Sakasına diyom siz bir an öyle diyince muhabbeti uzatayım dedim tâbi anlatmak isterseniz dinlerimhocam ciddimisiniz ona göre