GitHub Sayfası Nasıl Sizce

Abilerim ablalarım merhaba 3 ay boyunca HTML ve CSS öğrenmeye ve yapmaya çalıştım okuldur odur budur saçma sebeplerden bırakıp durdum şuanda tekrardan kaldığım yerden (bu kör topal devam edeceğim anlamına gelmesin Ai ile hem ustaymış gibi öğretmesini hem de çırakmış gibi yardım etmesini istiyorum) şuanda responsive tasarımı yapamıyorum onuda inşallah 1-2 haftaya aradan çıkarıcam sizden ricam eksiklerimi neyi yapmam gerektiğini söylemeniz şimdiden teşekkürler

GitHub Sayfam:
site geneline güveniyorum bir sürü şey indirdim hiç virüs ile karşılaşmadım topluluk burada ki gibi kodlar girilir siteye hatalar düzeltilir kötü amaçlı olanlar denetlenir açık kaynak kodlu indirebileceğin dolu şey var daha fazlasını öğrenmek ve yapmak için ddr5 topluyorum indirimlerden sen düşün bu arada bilgisayarın iyi ise 30 dk terminal ve python üzerinde çalışan yapay zeka kurabilirsin gitthup ve Hugging Face
sanırım diğer sitenin ismi özel kod yazma için eğitilmiş olanları indir tavsiyem

site geneline güveniyorum bir sürü şey indirdim hiç virüs ile karşılaşmadım topluluk burada ki gibi kodlar girilir siteye hatalar düzeltilir kötü amaçlı olanlar denetlenir açık kaynak kodlu indirebileceğin dolu şey var daha fazlasını öğrenmek ve yapmak için ddr5 topluyorum indirimlerden sen düşün bu arada bilgisayarın iyi ise 30 dk terminal ve python üzerinde çalışan yapay zeka kurabilirsin gitthuo ve huppies ti sanırım diğer sitenin ismi özel kod yazma için eğitilmiş olanları indir tavsiyem
bilgisayarım iyi Python 2-3 senedir yapmıyorum amacım sadece front end kısmı sitelerde yapay zeka ile ne yapıcam anlamadım sitelerden kaynak kodu mu toplatıcam css veya html için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çocuk hilesimi nasıl yani açarmısın biraz daha
dm gelin hocam 2 tane figür ile detaylı göstereyim 😐

bilgisayarım iyi Python 2-3 senedir yapmıyorum amacım sadece front end kısmı sitelerde yapay zeka ile ne yapıcam anlamadım sitelerden kaynak kodu mu toplatıcam css veya html için

Olur hocam yazın siz bekliyorum

Sansür kaldırma hilesi falanmı anlamadım tam olarak ondan sordum

Son düzenleme:
Geliştirebilirsin hocam kendini yapay zekadan destek alarak
Ek olarak benim de kendim yaptığım iş yerim için işçi vardiya takip ve muhasebe programını inceleyebilirsin

id : admin
pw : demooo

Geri