GitHub Sayfası Nasıl Sizce

Geliştirebilirsin hocam kendini yapay zekadan destek alarak
Ek olarak benim de kendim yaptığım iş yerim için işçi vardiya takip ve muhasebe programını inceleyebilirsin

id : admin
pw : demooo
şuanda responsive tasarımı yapamıyorum hiç başlamadım onun haricinde iyi olduğunu düşünüyorum sizde js de var ben hiç bir şey bilmiyorum o tarafta

Oyunlar için hile gelirmi mod tarzı
o tarz şeylerle isim hiç olmadı Allah yolunda gidiyoruz (hangi hileyi istersin 😐)

şaka bir yana cidden oyun yapımını falan hiç merak etmiyordum çünkü Türkiye'de tutacağını hiç düşünmedim ekip lazım o ayrı iş 2d vs de yapabilirim ama ne kadar ilerlerim bilmiyorum

o tarz şeylerle isim hiç olmadı Allah yolunda gidiyoruz (hangi hileyi istersin 😐)

şaka bir yana cidden oyun yapımını falan hiç merak etmiyordum çünkü Türkiye'de tutacağını hiç düşünmedim ekip lazım o ayrı iş 2d vs de yapabilirim ama ne kadar ilerlerim bilmiyorum
Bazı oyunlarda yapamadığımız şeyler oluyor onların yapılabilmesine olanak tanıyan bir hile olsun isterim

senin her açtığı konuda makara oluyor ya :D

senin her açtığı konuda makara oluyor ya :D
ya amacım ciddiydi buradaki bilgi kişilerden geri dönüş almaktı amacım arkadaşlar makara yapınca terslemek istemiyorum o yüzden 🙂

ya amacım ciddiydi buradaki bilgi kişilerden geri dönüş almaktı amacım arkadaşlar makara yapınca terslemek istemiyorum o yüzden 🙂
yo kötü anlamda söylemedim zaten :) eğlence niye kötü olsun

15 yaşında bir veledim 😌🤚
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ha kusura bakmayın yanlış anladım ben özür diliyorum tekrardan
özür dilencek bi şey yok ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,492
Üyeler
193,061